thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Tips om je haar te laten groeien

1
Tips om je haar te laten groeien

Heb je halflang haar en wil je het laten groeien, of heb je erg dun en fijn haar en kom je nooit verder dan een korte bob? Wij vertellen je in dit blog meer over de Kérastase Resistance Extensioniste, dé lijn die ervoor zorgt dat je haar gezond blijft en ook gezond door kan groeien.

De belangrijkste punten

Je haar lang laten groeien is voor velen van ons een ware kunst. Hierbij is het groeien niet alleen een uitdaging, maar ook het op een gezonde manier langer laten worden van je haar. Hoe vaak gebeurt het namelijk niet dat je eindelijk die gewenste lengte bereikt, maar je haar steeds dunner wordt en bij je punten als stro aanvoelt + afbreekt. De eerste tip die we je willen geven om dit te verhelpen is: ga op tijd naar de kapper. Zet een agenda-melding in je telefoon zodat je goed bijhoudt wanneer je voor het laatst naar de kapper bent geweest (de maanden gaan sneller voorbij dan je denkt). Naast het op tijd knippen van je haar is het ook belangrijk om producten te gebruiken die je haar ondersteunen bij het groeien en daarom vertellen we je vandaag meer over Kérastase Resistance Extentioniste.

Wat de producten doen voor je haar

Kérastase Resistance Extenioniste is alles wat je haar nodig heeft tijdens het groeien en meer. De lijn vernieuwt namelijk de structuur van verzwakt haar dat de neiging heeft om af te breken en gaat splijten in de punten. Door je haar te versterken en tegelijkertijd te herstellen, heeft je haar de kracht om vanaf je haarwortel tot aan je punten sterker te worden. De lijn bestaat uit vijf producten, die ieder het beste uit je haar halen. We leggen je graag kort uit waarom elk product een toegevoegde waarde heeft voor jouw haar.

De basics: shampoo en conditioner

De shampoo van Kérastase Resistance Extenioniste geeft verzwakt haar een echte boost, zodat je haar veel veerkracht krijgt. Vervolgens zorgt de Fondant Extentioniste ervoor dat je haar op milde wijze wordt ontward en gevoed. De conditioner bevat extreem voedende eigenschappen zodat je haar net dat stukje extra krijgt dat het nodig heeft. Hierdoor blijft je haar mooi tijdens het groeien.

De perfecte aanvulling: een masker en een serum

We raden altijd aan om wanneer je bijvoorbeeld fijn of beschadigd haar hebt, extra verzorging te gebruiken. Kies echter altijd een product dat bij je haarsoort past. Heb je namelijk fijn haar dat je lang wil laten groeien? Kies dan niet voor een dik masker, dit maakt je haar waarschijnlijk extreem vet. We raden je dan eerder aan om een serum te gebruiken, zoals het Sérum Extentioniste. Dit serum geeft je hoofdhuid energie, zodat de haargroei gestimuleerd wordt en je eerder kunt genieten van mooi, lang en gezond haar. Heb je nou wat dikker haar en ben je op zoek naar extreme verzorging en hydratatie? Ga dan voor de Masque Extentioniste, een extreem voedend masker dat maximaal bijdraagt aan het behalen van je gewenste haarlengte. Je kunt het masker ’s nachts laten zitten als je het maximale uit het masker wil halen.

Geef ook om je haar tijdens het stylen!

En misschien wel het belangrijkste: zorg ook voor je haar als je het met hitte gaat stylen. Je haar heeft dan namelijk nog meer verzorging nodig en het zou zonde zijn om je gewonnen centimeters weer in te moeten leveren doordat je jouw haar uitdroogt door een stijltang. Onze tip: Kies voor een heat protection cream met voedende producten, zodat jouw haar optimaal beschermd is voorafgaand aan het stylen. Daarnaast is het goed voorbereid op de hitte en heeft je haar als het ware wat extra ondersteuning gekregen dankzij een voedend hittebeschermingsproduct. Een heat protector waar je voor zou kunnen gaan is de Resistance Extentioniste Thermique. De heat protector heeft een melkachtige substantie en bevat onder andere Taurine om je haar van binnenuit te versterken. Je vermindert haarbreuk dankzij de Thermique tot wel 93%! Laat die lange lokken maar komen.

 

We hopen dat we je met deze blog goed geholpen hebben met je reis naar je droomlengte! Zou je graag persoonlijk advies willen over welke producten je zou moeten gebruiken om jouw haar lang te laten groeien? Neem dan contact met ons op of stel je vraag hieronder. We helpen je graag verder!

 

Liefs, Maaike

 


reacties (1)

Mijn haar is fijn, droog en een sterke krul, wat adviseren jullie

Door op 28-05-2020

Reactie plaatsen

Blog

Tips


Maaike Frericks

Maaike Frericks

22 jaar | Content Marketeer | Hair, make-up en fashion addict | katten- en muziekliefhebber |

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.