thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Kocostar: Dit moet je proberen!

0
Kocostar: Dit moet je proberen!

De fijne verzorgende huidproducten van Kocostar zorgen voor ultieme ontspanning tijdens je dagelijkse verzorging. De hoogwaardige maskers verzorgen je huid, haar en nagels langdurig en intensief. Ontdek de Aziatische schoonheidsgeheimen van top tot teen met de Kocostar huidverzorging. Het resultaat van Koreaanse schoonheid? Een gave, schone, rimpelvrije en gladde huid die van binnenuit straalt! 

Eigen ervaring:

Een fijne gladde huid, mooi glanzend haar en ultieme ontspanning, welke vrouw wil dat nou niet? Ik heb de Plump Lip en de Camellia Happy Mask getest. Om te beginnen met de plump lip. Ik heb een kleine hoeveelheid uit de capsule gepakt en op mijn lippen gesmeerd. Even gewacht en op een gegeven moment voelde ik het een beetje tintelen. Ik was er vanuit gegaan dat ik er hele volle lippen van kreeg maar dat viel wel mee. Wel merkte ik dat ze een stuk zachter en verzorgder aanvoelde, dit was wel een fijn gevoel. In één capsule zitten ongeveer 2 tot 4 behandelingen, je kan er dus even mee door. De Camelia Happy Sheet Mask is een masker voor je gezicht. Dit gezichtsmasker zorgt er voor dat je een zijdezacht en gehydrateerde huid krijgt. Ik heb het masker er 20 minuten op laten zitten en het er vervolgens afgehaald. Het overgebleven serum heb ik in mijn huid gemasseerd en mijn huid voelde na het gebruiken direct zacht aan. Ik zag dagen na het gebruiken van dit masker nog steeds resultaat en mijn huid bleef zacht aanvoelen.

 

Elserieke:

Gebruikt: De Foot Peeling Pack en de Princess Eye Patch

Ervaring Foot Peeling Pack:

Ik heb een tijdje terug het foot peeling pack van kocostar getest.. ik wilde wel eens weten of je voeten daar echt heel zacht van worden. In de verpakking zit voor elke voet een soort plastic sok waar je voet in kan.. Je moet dit meer dan een uur om je voeten houden dus genoeg tijd voor een leuke serie.. Om het goed aan te laten sluiten heb ik over de plastic sok een gewone sok getrokken.

Na het gebruik merkte ik eigenlijk nog niks en mijn voeten waren ook niet meteen heel zacht. Maar na een paar dagen begonnen mijn voeten te vervellen. Er kwamen grote stukken vel vanaf en na een week waren mijn voeten als nieuw! Alsof ze helemaal schoon en nieuw waren!

 

Ervaring Princess Eye Patch:

De Princes eye patch was lekker verkoelend voor m'n ogen. Ik heb ze opgebracht na het douchen omdat je huid schoon moet zijn. Ik heb ze toen zo'n 15 minuutjes laten zitten.. Let op: je kunt niet de was gaan vouwen ofzo want dan blijven ze niet zitten. Echt even een relaxmomentje dus.

Na de 15 minuten heb ik ze eraf gehaald en het overige serum in gemasseerd. Het voelde heerlijk zacht aan! 

 

Silke

Gebruikt: Hand Moisture Pack

Ervaring Hand Moisture Pack:

Ik heb de hand moisture pack getest, ik heb namelijk altijd last van droge handen dus leek mij het interessant om dit uit te testen. Ik heb van te voren mijn handen goed gewassen en de ‘handenschoenen’ uit de verpakking gehaald. Je scheurt het vervolgens door midden en kan zo per hand de handschoen aantrekken. Ik vond het eerst wat lastiger om beide goed dicht te krijgen maar dit kan ook met mijn eigen onhandigheid te maken hebben haha????. Vervolgens heb ik mijn handen goed in gemasseerd zodat het goed intrekt en het 20 minuten rustig laten zitten. Tot slot heb ik de ‘handschoenen’ verwijderd en mijn handen grondig afgespoeld. Mijn handen voelden meteen heerlijk zacht/fris  aan en mijn droge handen oogden meteen een stuk rustiger. Ik kan de hand Moisture pack dan ook zeker aanraden!

 

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.