thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Review Maria Nila Head & Hair Heal

0
Review Maria Nila Head & Hair Heal

Hey you, kom via deze blog alles te weten over het fijne merk Maria Nila en specifiek over de lijn Head & Hair Heal. Deze prettige lijn is zeer mild voor je hoofdhuid, werkt kalmerend en stimuleert de haargroei. Roos heeft bij gebruik van deze prettige producten geen kans meer. Ben jij er ook zo klaar mee dat je haar uitvalt? Lees dan snel verder want dan zijn deze fijne shampoo en haarmasker jouw lifesaver!  

Over Maria Nila

Maria Nila is niet het gebruikelijke haarverzorgingsmerk omdat ze 100% veganistisch en cruelty free zijn. Het is ontwikkeld uit liefde voor dieren en daarnaast om voor iedereen makkelijker de stap te kunnen zetten naar een duurzame en vriendelijke wereld. Maria Nila is ontstaan in het zuiden van Zweden en opgericht door eigenaresse Ann Wikström in 1999. Ze zijn erg betrokken bij verschillende projecten over de hele wereld. Het jaar 2021 hebben ze gekozen om een donatie te doen voor care for wild rhino sanctuary en the perfect world foundation. Zo werkt Maria Nila hard mee aan een vriendelijke wereld.

Maria Nila Head en Hair Heal producten

Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo

De Maria Nila Head & Hair Heal shampoo is een haargroei stimulerende shampoo met natuurlijk Aloë Vera extract. Dankzij de Piroctone Olamine roos voorkomt het + behandelt het hoofdhuidproblemen waaronder roos. De haarfollikels worden gestimuleerd wat zorgt voor meer haargroei en daarnaast voorkomt het ook nog eens haaruitval. De producten bevatten allergeenvrije parfum waardoor het dus zeker geschikt is voor een extra gevoelige huid. Het heeft een heerlijke unieke bloemengeur van witte jasmijn, galbanum en lindebloesem. Heb jij gekleurd haar? Dan zorgt het colour guard complex voor behoudt van jouw prachtige kleur en beschermt het je haar tegen UV-straling + vrije radicalen.

Review shampoo 

 De geur is heerlijk bloemig, je wordt er vrolijk van! De shampoo heeft dan ook zeker effect. Na gebruik voelt mijn hoofdhuid rustig en kalm aan. Mijn haar is na gebruik heerlijk zacht en een stuk sterker. Daarnaast valt mijn haar een stuk minder snel uit en blijft mijn haarkleur prachtig glanzend!

 Maria Nila Head & Hair Heal Haarmasker

Het haarmasker van Maria Nila Head & Hair Heal is een verzachtende haargroeistimulerende behandeling met Piroctone Olamine en natuurlijk Aloë Vera. Het masker werkt hydraterend, kalmerend en helend wat zich uit tot de juiste balans van je hoofdhuid en haar. Inprincipe heeft het dezelfde werking als bij de shampoo. Daarnaast is het wel leuk om te weten dat de pH-waarde van het masker 5-5,5 is, dit is de juiste natuurlijke pH-waarde van je huid en haar.

Review haarmasker

Het prettige van dit haarmasker is dat je er niet veel van nodig hebt en er superlang mee kan doen. Ik gebruik maar een kleine hoeveelheid ondanks dat mijn haar dik en lang is. Het voelt per direct heerlijk zacht aan. Daarnaast geeft het een mooie glans over mijn haar heen, voelt me haar heerlijk zacht aan en geniet je de gehele dag van de fijne geur! Zeker één van mijn favoriere haarverzorginsproducten! 

 

Shop de hele routine

 

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.