thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

REVIEW - Maria Nila Head & Hair Heal

0
REVIEW - Maria Nila Head & Hair Heal

Maria Nila

Hey you, ik dacht het is wel weer is leuk om een review voor jullie te schrijven. Ik heb namelijk een lange zoektocht gehad na de juiste shampoo en een prettig haarmasker. Hiervoor kijk ik altijd naar de volgende punten:

Cruelty free
Parabeen vrij
Sulfaten vrij
Siliconen vrij (of wateroplosbaar)

Je moet dus altijd even goed lezen naar wat er nou precies in zit en kijken wat je zelf belangrijk vindt. Ook lees ik vaak in waar het merk zich bijvoorbeeld voor inzet dit zegt vaak ook iets over hun producten. Ik heb bijvoorbeeld behoefte aan een shampoo die ervoor zorgt dat ik niet zoveel klitten heb maar ook zacht voor mijn hoofdhuid is omdat ik snel last van een droge hoofdhuid heb. Daarnaast is mijn haar gekleurd en vind ik het belangrijk dat mijn shampoo dit niet vervaagd. Na verschillende producten gebruikt te hebben kwam ik op een dag bij Maria Nila uit. Hier vertel ik jullie graag meer over!

Over Maria Nila

Maria Nila is niet het gebruikelijke haarverzorgingsmerk omdat ze 100% veganistisch en cruelty free zijn. Het is ontwikkeld uit liefde voor dieren en daarnaast om voor iedereen makkelijker de stap te kunnen zetten naar een duurzame en vriendelijke wereld. Maria Nila is ontstaan in het zuiden van Zweden en opgericht door eigenaresse Ann Wikström in 1999. Zo zijn ze ook erg betrokken bij verschillende projecten over de hele wereld. Het jaar 2021 hebben ze gekozen om een donatie te doen voor care for wild rhino sanctuary en the perfect world foundation (werkt mee aan de bescherming van de natuur.) Zo werkt Maria Nila hard mee aan een vriendelijke wereld.

Maria Nila Head en Hair Heal producten

De shampoo Maria Nila Head & Hair Heal

De Maria Nila Head & Hair Heal is een haargroei stimulerende shampoo met natuurlijk Aloë Vera extract. Dankzij de Piroctone Olamine roos voorkomt het + behandelt het hoofdhuidproblemen waaronder roos. De haarfollikels worden gestimuleerd wat zorgt voor meer haargroei en daarnaast voorkomt het haaruitval. De producten maken gebruik van een allergeenvrije parfum en is ontwikkeld voor een extra gevoelige huid. Je haar gaat heerlijk ruiken naar een unieke bloemengeur van witte jasmijn, galbanum en lindebloesem. Heb jij gekleurd haar? Dan zorgt het colour guard complex voor behoudt van jouw prachtige lokken en beschermt het je haar tegen UV-straling en vrije radicalen.

Ikzelf gebruik het nu zeker al wel een halfjaartje en zoals ik al aangaf heb ik nogal een gevoelige hoofdhuid en leek mij dit top om eens uit te proberen. De geur is heerlijk en de shampoo heeft dan ook zeker effect, na gebruik is mijn hoofdhuid rustig en kalm. Ik moet wel aangeven dat ik mijn haar 4x per week was en merk dat mijn haar wat sneller vet wordt. Ik combineer het met de medicueticals vivid, dit is voor mij op het moment de beste combi. Ik gebruik dus 1x medicueitcals en 3x de Maria Nila head & hair heal. Mijn haar voelt na gebruik heerlijk zacht aan en naarmate ik het vaker gebruik is het ook een stuk sterker. Daarnaast valt mij ook op dat mijn haar minder snel uitvalt, je kent het wel dat je hele douche weer vol hangt met jouw haren, dit is dus niet het geval meer bij mij haha...

Het haarmasker van Maria Nila Head & Hair Heal

Het haarmasker van Maria Nila Head & Hair Heal is een verzachtende haargroeistimulerende behandeling met Piroctone Olamine en natuurlijk Aloë Vera. Het masker werkt hydraterend, kalmerend en helend wat zich uit tot de juiste balans van je hoofdhuid en haar. Inprincipe heeft het dezelfde werking als bij de shampoo. Daarnaast is het wel leuk om te weten dat de pH-waarde van het masker 5-5,5 is en dit is de juiste natuurlijke pH-waarde van je huid en haar.

Het haarmasker gebruik ik vanaf Juli 2020 al en is nog steeds niet op dus je kan er erg lang mee doen (altijd handig om te weten). Normaal heb ik altijd aardig wat nodig maar in dit geval heb ik iedere keer maar een kleine hoeveelheid nodig voor mijn haar. Het voelt per direct heerlijk zacht aan. Bij het aanbrengen laat je het 5 tot 10 minuten inwerken. Nadat je het uitspoelt kan je er ook nog voor kiezen om de conditioner te gebruiken. Deze gebruik ik zelf niet maar wellicht wel in de toekomst. Daarnaast geeft het een mooie glans over mijn haar heen, voelt me haar lekker zacht aan en geniet je de gehele dag van de fijne geur! Kortom: ik kan het alleen maar aanraden :)!

 Mocht je nou meer willen weten van de producten, laat het mij dan gerust weten zodat ik je kan voorzien van meer informatie. 

Liefs Silke 

 

Reactie plaatsen
Silke

Silke

Online Marketeer || 27 jaar || Reizen || Nieuwe trends Hair-fashion&lifestyle


Blog

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.