thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Tips tegen een droge huid

0
Tips tegen een droge huid

Beslagen ramen, bevroren landschappen en een heerlijke warme chocomelk. Een echte koude winter. Heb jij in deze tijd ook snel last van droge handen of in het algemeen een droge huid? Don’t worry… deze tijd van het jaar staat er bekend om. Voelt jouw huid dof aan, is het trekkerig, schilferig of heb je last van gesprongen lippen? Dan is de kans groot dat jouw huid droog is en extra aandacht nodig heeft. Dit is vaak het gevolg van een lage luchtvochtigheid en een verminderde talgproductie. Daarnaast kan het ook te maken hebben met bepaalde producten die je gebruikt, bij schilfers gaan we sneller scrubben of maken we gebruik van ontvettende cleansers, dit is dus net wat je niet moet doen in de wintermaanden.

Fijne producten bij een droge huid

Producten voor een droge huid

Gelukkig heeft Salontopper fijne producten in het assortiment die jou hier snel vanaf helpen en zorgen voor extra hydratatie. Bekijk hieronder fijne producten voor bij een droge huid.

Producten voor je handen 

Bij Salontopper vind je verschillende fijne handcrèmes voor droge handen. Vooral tijdens de koude dagen is het zeker van belang je handen goed in vetten. Onze handen gebruiken we natuurlijk dagelijks, het is dan ook zeker van belang ze goed te verzorgen.

Producten voor je huid

Shop je favoriete bodylotion bij Salontopper. Wanneer je huid wat extra vocht kan gebruiken voelt het trekkerig en droog aan. Hier hebben we allemaal wel eens mee te maken gehad... Dit voorkomen we natuurlijk liever. Kies daarom voor een hydraterende bodylotion, vooral in de winter. 

Producten voor je gezicht

De juiste crème/serum voor je gezicht zijn erg belangrijk. Kijk vooral altijd naar jouw huidtype en waar jouw huid behoefte aan heeft. Een hydraterende en verzachtende crème is dan ook zeker een must om droge plekjes in je gezicht tegen te gaan.

Producten voor je lippen

Droge en gebarsten lippen zijn gewoon mega vervelend en het doet ook nog eens pijn, nog niet gesproken over dat het er gewoon niet heel charmant uitziet. Gelukkig hebben we ook fijne lipbalsems om dit tegen te gaan of te herstellen. 

Extra handige tips tegen een droge huid

Wist je dat het ook te maken kan hebben met weinig slaap, veel stress en ongezonde voeding? De volgende tips kunnen ook bijdragen aan een gezonde/soepele huid:

Drink veel water
Beweeg voldoende
Pak voldoende slaap
Let op je voeding, eet gezond
Probeer alcohol te mijden
Scrub je huid niet te vaak
Gebruik een milde gezichtsreiniging
Gebruik geen ontvettende cleansers
Pak je me-time momentjes en denk daarbij aan je huid

 

Vragen? Laat het ons weten, we helpen je graag verder. 

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.