thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Krullen Journey: In stappen mijn krullen terug krijgen

0
Krullen Journey: In stappen mijn krullen terug krijgen

Hi allemaal,


ik ben Zeta, 18 jaar oud en loop momenteel stage bij het marketingteam van Salontopper. Zoals een paar van jullie misschien wel op onze social media hebben gezien, heb ik de afgelopen paar weken een krullen journey bijgehouden. Tijdens mijn krullen journey heb ik jullie iedere week op de hoogte gehouden hoe ik mijn krullen terug heb proberen te krijgen. En ik kan zeggen dat dit zeker gelukt is!


In deze blog ga ik jullie per week vertellen wat ik allemaal gedaan heb, zodat jullie het ook allemaal kunnen lezen. Wat heb ik deze week gedaan en hoe is het gegaan. Ik deel mijn ervaring hier en wat extra informatie.


Veel lees plezier!

Week 1:
In week 1 is er nog niet veel spannends gebeurd, ik heb hier doormiddel van een filmpje aangekondigd dat ik een krullen journey bij ga houden voor jullie. Achter de schermen zijn er natuurlijk wel meerdere dingen gebeurd. Ik heb het er meerdere keren over gehad hoe ik het nou het beste kon aanpakken, zodat het zo interessant mogelijk zou zijn voor jullie. Ook heb ik in deze week mijn krulproducten uitgekozen die ik voor mijn krullen journey ging gebruiken. Dit kostte zeker wat tijd, want hoe wist ik nou welke producten goed voor mij waren? Ik heb in de eerste week eigenlijk verder niet heel veel gedaan, wil je weten waarom niet? Lees dan verder in week 2!

Week 2:
Maandag 21 februari begon week 2 voor mij. De reden dat ik in week 1 nog niet erg veel had gedaan was eigenlijk omdat ik deze dag naar de kapper ging! Het had daarvoor natuurlijk nog niet echt veel zin om al ergens mee te beginnen. Ik had erg lang haar, zonder lagen en ook nog is 2 keer gekleurd. Niet echt het beste haar om mijn krullen mee terug te krijgen. Daarom ben ik naar de kapper geweest. Ik ben hier door Dana van Tease by Salontopper geholpen en heb een stuk van mijn haar af gehaald en het weer in lagen geknipt zodat het weer vol en gezond werd. Het resultaat was echt beter dan verwacht! Wat dan zo’n kappersbeurt weer met je haar kan doen. Deze week ben ik dan ook meteen begonnen met het gebruiken van de producten die ik had uitgekozen en ben toen zelf mijn routine weer gaan oppakken zoals ik het altijd deed.


Het is dus zeker een aanrader om je haren op een speciale krullen manier te laten knippen om het beste resultaat uit je krullen te halen!

Dit is een before-after foto. links zie je de foto voor de kappersbeurt, en rechts is erna

Week 3:
In week 3 heb ik de producten die ik gebruikt heb tijdens mijn krullen journey toegelicht. Ik gebruikte onder de douche de producten van Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls. Een keer in de week gebruikte ik de Milano Semi Di Lino Sublime Detoxifying mud om mijn hele haar grondig te reinigen.


Mijn haren wassen deed ik altijd met de Hydrating Co-Wash, dit is een shampoo en conditioner in 1. Daarom is het ook dikker van textuur, en dat was aan het begin wel even wennen. Ik ben zelf gewend aan een vloeibare shampoo die schuimt, maar dit was toch net iets anders. Ondanks dat het wennen was, werkte het wel goed voor mijn haar en werd het er lekker zacht van.


Ik gebruikte naast mijn shampoo ongeveer 1 keer per week ook het Enhancing Mask. Dit liet ik even intrekken en spoelde het daarna uit. Ik gebruikte dit niet iedere wasbeurt omdat dat in principe niet nodig was. En als laatste sluit ik af met de Enhancing Conditioner. De conditioner gebruikte ik wel altijd iedere wasbeurt, ook wanneer ik het masker gebruikt had. Het masker was niet om de conditioner de vervangen, maar gewoon als extra verzorging.


De producten die ik onder de douche heb gebruikt waren erg fijn! Ook zeker aan te raden als je nog iets zoekt voor jou krullen. Ik zou alleen niet de Co-Wash aanraden als je meer naar een shampoo textuur op zoek bent.


En als volgt mijn stylingsproducten. Als ik klaar was met douchen deed ik altijd eerst de Curl Control Mousse in van Moroccanoil. Dit is echt een toppertje! Het ruikt lekker en het bracht ook echt de krullen goed in mijn haar. Daarna volgde de Motion Lotion van Kevin Murphy. Ook deze is een zekere aanraden voor het stylen van je krullen. Je moet oppassen dat je niet teveel aanbrengt in je haren, dan gaat je haar heel erg vervelend aanvoelen, alsof het tot aan de puntjes vet is (Ik spreek uit ervaring hihi..). Dus doe gewoon een normale hoeveelheid op je hand, beter te weinig dan te veel, en kneed dat dan in je haren.


En om het af te maken föhn ik natuurlijk mijn haren droog. Ik gebruikte voor het föhnen de Ga.Ma IQ Perfetto Dryer. Een fijne krachtige föhn.

Week 4:
In de laatste week van mijn krullen journey heb ik mijn routine laten zien na het douchen. Eigenlijk een beetje wat ik net bij week 3 al uitgelegd heb. Na het douchen begin ik met Moroccanoil, dit kneed ik mijn haren op handdoek droog haar. Daarna Kevin Murphy en ook dit kneed ik in mijn haren op dezelfde manier als bij de Moroccanoil. En als laatste föhn ik mijn haren met de Ga.Ma föhn.


Ik heb alles wat ik hier heb uitgelegd ook gefilmd! Alles is te zien op het Instagram account van Salontopper. Dus als je een beter beeld wilt hebben van bijvoorbeeld mijn kappersbezoek of mijn routine, check dan zeker even ons Instagram account.
Ik hoop dat jullie iets hebben gehad aan mijn krullen journey, en dat ik jullie misschien wel heb kunnen helpen met sommige problemen!


Heb jij nou nog vragen over jou krullen aan ons? Stel deze dan gerust.


Liefs Zeta

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.