thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Krullen om van te Dromen; Matrix A Curl Can Dream

0
Krullen om van te Dromen; Matrix A Curl Can Dream

Jouw krullende haar heeft de juiste verzorging en producten nodig. Een goede hydratatie en voeding zijn essentieel om jouw krullen mooi te krijgen en houden. Krullend haar en Afro haar hebben namelijk snel last van pluizend haar, de vorm die uitzakt of weerbarstig haar dat zijn eigen wil heeft. Om het dan mooi in model te krijgen heb je producten nodig die de vorm van jouw krullen ondersteunen. Zodat jij jouw droomkapsel kan hebben!

 Matrix Total Results A Curl Can Dream

De nieuwe verzorgingslijn van Matrix heet Total Results a Curl Can Dream! Deze lijn is geschikt voor krullen en afro haar. De gehele lijn is erop gericht de vorm van jouw haar, golvend, krullend of coily, te ondersteunen en het beste eruit te halen! Momenteel zijn er 3 producten van Matrix Total Results A Curl Can Dream een diepreinigende shampoo, een hydraterend masker en een krul vormende gel.

Alle producten van de Curl Can Dream lijn zijn verrijkt met Manuka Honing Extract. Manuka Honing heeft een diep hydraterende werking op het haar. Dit zorgt ervoor dat jouw haar genoeg hydratatie binnenkrijgt om optimaal te krullen.

A Curl Can Dream haarproducten

Matrix Total Results A Curl Can Dream Shampoo; deze diepreinigende shampoo zorgt ervoor dat je haar na het was goed schoon is, maar zonder de vorm van je haar te verstoren. Je begint met deze shampoo enkel op de hoofhuid en werk vervolgens voorzichtig door naar de lengtes van je haar. Zo behoud je jouw krullen het beste.

Het fijne aan deze shampoo is dat ie vrij is van parabenen en siliconen. Je kunt deze shampoo dus met een gerust hart gebruiken. Doordat er geen siliconen in zitten hoef je niet bang te zijn dat deze shampoo je haar verzwaard, waardoor je krullen zouden kunnen uitzakken.

 Matrix A Curl Can Dream Shampoo

Matrix Total Results A Curl Can Dream Mask; dit hydraterende haarmasker zorgt voor ervoor dat jouw krullen, golven of coils optimaal kunnen vormen. Het rijke masker met Manuka Honing Extract zorgt ervoor dat jouw haar diep gehydrateerd wordt. Kan dagelijks gebruikt worden of zo vaak als jij je haar wast!

 Matrix A Curl Can Dream Mask

Matrix Total Results A Curl Can Dream Light Hold Gel; om je krullen optimal te vormen gebruik je deze gel met een lichte hold. Door de gel op je haar aan te brengen en vervolgens te “scrunchen” geef je jouw krullen de ultieme vorm en definitie. De gel heeft een lichte hold waardoor je haar niet hard wordt en wordt ook niet zichtbaar in je haar. Daarnaast is deze gel ook CG proof, dus kan zonder problemen aan je curly girl routine worden toegevoegd!

Matrix A Curl Can Dream Gel

En ben jij ook al benieuwd naar deze nieuwe krulproducten van Matrix? Koop A Curl Can Dream nu bij Salontopper! We horen graag wat je er van vind!

Have a good one,

Gerben

Pssst… houd deze blog in de gaten want binnenkort komt er nog iets bij!

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.