thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Thuis ontspannen doe je zo!

0
Thuis ontspannen doe je zo!

Rennen, springen, vliegen… je kent het wel. Soms heb je van die drukke dagen waarin je veel te veel tegelijk wilt doen. Vergeet dan niet om af en toe ook even je rust te pakken. Het is belangrijk tijd voor jezelf te nemen & helemaal tot rust te komen. Dit kun je doen door bijvoorbeeld je eigen ‘spa aan huis’ te maken. In deze blog geef ik je een aantal ‘wellness’ tips voor thuis, zodat jij helemaal ontspannen het weekend in kunt gaan.

#1 Zet een rustgevende afspeellijst op

Zet een afspeellijst op & geniet van de muziek. Je kunt hierbij kiezen voor je favoriete standaard playlist, maar er zijn ook speciale afspeellijsten om lekker bij te ontspannen. Luister bijvoorbeeld eens naar deze playlist om helemaal tot rust te komen: https://open.spotify.com/playlist/28nWWw6w893wHymgtoKh0P?si=536c2d5cf3064dac.

 #2 Neem een bad of douche

Een warm bad (of warme douche) is niet alleen heel ontspannend voor je spieren, maar laat je geest ook tot rust komen. Was je met een fijne douchegel en exfolieer je huid daarna voor het ultieme me-time momentje. Sluit af met een bodylotion voor een heerlijk zachte huid.

#3 Skincare routine

Ontspan en laat je huid stralen door middel van een skincare routine. Om je huid goed te hydrateren & in de juiste conditie te houden, is het belangrijk goed voor je huid te zorgen. Wanneer je een goede skincare routine volgt, zul je zien dat je huid binnen de kortste keren verbetert. Wist jij al dat o.a. Oolaboo, Aveda, Dermalogica en Medik8 hele fijne & goede skincare in hun assortiment hebben? Neem gerust een kijkje.

#4 Schrijf in een journal

‘Journaling’ is een begrip wat je de laatste tijd misschien wel eens voorbij hebt horen komen. Journallen is een manier om jezelf bewust te maken van onder andere je gedachten, gevoelens of doelen. Je kunt bijvoorbeeld opschrijven waar je over nadenkt, hoe je je voelt of wat je doelen zijn. Of zijn er juist dingen waar je over blijft piekeren? Het kan heel goed werken het “uit je hoofd te schrijven”. Kortom; je kunt er helemaal je eigen invulling aan geven, zo lang het jou maar helpt!

#5 Film of serie

Trek je favoriete chill kleding aan, maak een lekkere borrelplank en pak je favoriete film/serie/boek erbij; op en top genieten!

Al zin gekregen in een wellness avondje @home? Je shopt nu de fijnste spa artikelen uit de categorieën: gezichtverzorging (lichaams- en huidverzorging) en tanning.

Enjoy!

Liefs Milou

Reactie plaatsen

Blog

Tips


Milou

Milou

Productmanager || 24 jaar || Beautyliefhebber || Tennis || Haar- en verzorgingsproducten

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.