thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Boost je haar met een kleurmasker!

0
Boost je haar met een kleurmasker!

Zou jij graag wel eens een andere kleur in je haar willen proberen, maar vind je de stap te groot of heb je simpelweg gewoon even geen tijd voor een uitgebreid kappersbezoekje? Kies dan eens voor een kleurmasker!

Een kleurmasker biedt de uitgelezen kans om eens een andere haarkleur te proberen, zonder dat deze permanent blijvend is. Ook kun je met een kleurmasker jouw kleur goed bijhouden, het zorgt er namelijk voor dat jouw haarkleur langer zichtbaar & mooi blijft. Mooi meegenomen: naast de kleuring, heeft een kleurmasker vaak ook nog een voedende en hydraterende werking. Dus.. waar wacht je nog op? ;)

Ik zet graag een paar fijne kleurmaskers voor je op een rijtje:

Schwarzkopf Professional Chroma ID Bonding Color Mask

De Chroma ID Bonding Color Masks bieden eindeloze kleurmogelijkheden, zonder het haar te beschadigen. De bonding-technologie in de maskers zorgt ervoor dat het haar versterkt en intens verzorgd wordt. Met de maskers kun je oranje/geelachtige tinten neutraliseren, haar opfrissen, kleurstatements maken en kleurresultaten corrigeren!

Prijs €20,95

Wella Professionals Color Fresh Mask

De Wella Professionals Color Fresh Masks helpen je om je haarkleur weer op te laten leven en je haar daarnaast weer zacht en gezond aan te laten voelen. Je verfrist elke haarkleur, van blond tot rood, met de Color Fresh Masks die een natuurlijk uitziend kleuraccent in het haar achterlaten. En dat alles met 0% schade aan je haar! Bovendien ruiken de maskers heerlijk en zorgen ze voor minder haarbreuk tijdens het kammen. 

Prijs €11,95

The Insiders Colour Love Cool Brown Colour Mask

Ben jij klaar met de warme tonen in jouw bruine haar? Het COLOUR LOVE Cool Brown Colour Mask biedt de oplossing! Dit masker geeft jouw haar een intense behandeling en verandert een warme bruine haarkleur in een natuurlijke coole bruine kleur. Het masker voedt het haar en laat het heerlijk zacht aanvoelen. Je kunt het masker ook gebruiken op blond haar voor een koelbruine, licht grijze tint. Dit haarmasker is ook verkrijgbaar in de kleuren koper en blond.

Prijs € 36,70

Moroccanoil Color Depositing Mask

De Moroccanoil Color Depositing Masks geven je een prachtige tijdelijke haarkleur en verzorgen je haar intensief, daarnaast kun je jouw haarkleur opfrissen om zo kleurvervaging tegen te gaan. Hierdoor hoef je minder snel terug naar de kapper om je haar te kleuren, waardoor je haar gezonder blijft! De verpakkingen van de Color Depositing Masks zijn voor 50% gemaakt uit gerecycled materiaal waardoor je ecologische afdruk wordt verminderd.

Prijs €9,50

Fanola Colour Mask

De Fanola Colour Masks geven een prachtige kleur af en hebben een voedende, conditionerende formule. De maskers bevatten een Color Lock Technologie, waardoor de kleur een langere houdbaarheid heeft. Op zoek naar een unieke kleur? Je kunt de maskers met elkaar combineren om zo verschillende kleuren te creëren! Na gebruik van het masker heeft jouw haar een prachtige glans en voelt het heerlijk zacht aan. De kleur blijft tussen de 8 en 10 wasbeurten zichtbaar.

 

Voor welke kleur ga jij deze herfst?

 

Liefs,

Milou

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.