thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

De nieuwe Steampod 4.0

0
De nieuwe Steampod 4.0

De Steampod heeft er een nieuwe variant bij! Na de Steampod 3.0 is er nu ook de nieuwe Steampod 4.0. Met verschillende verbeteringen voor nog beter stijling resultaat. Deze L’Oréal Professionnel Steampod 4.0 is nog beter in het maken van waves en krullen en zorgt voor nog minder beschadiging!

L’Oréal Professionnel Steampod 4.0

De Steampod heeft een upgrade gekregen en is nu ook verkrijgbaar in de 4.0 variant! Maar wat kan deze 4.0 beter dan de 3.0? Er zijn verschillende kleine updates die ervoor zorgen dat je jouw haar beter stijlen. Zo heeft de Steampod 4.0 bredere keramische platen zodat je dichter bij de aanzet kunt beginnen met stylen. Daarnaast zorgt de verwisselbare kam ervoor dat verschillende haartypes beter door de tool glijden. Dit heeft ervoor gezorgd dat de Steampod nog minder beschadiging bij je haar veroorzaakt, tot wel 95% minder dan apparaten zonder stoom.

Curl Locking Guides

Het eerste wat je direct ziet zijn de nieuwe buitenste metalen platen aan de Steampod 4.0. Deze zijn specifiek bedoelt voor het maken van krullen en waves en ze nog beter in model te krijgen. Doordat deze Curl Locking Guides opwarmen tot 100°C helpen ze je haar beter in de krul of wave te krijgen die jij maakt. Je krullen waves blijven ook beter zitten door deze techniek. Daarbij zijn er beschermingskappen meegeleverd met de Steampod zodat deze tijdens het stijlen niet in de weg zitten.

Verschil tussen de Steampod 3.0 en Steampod 4.0

Naast de verbeteringen die we hierboven uigelegd hebben zetten we ze hier nog even op een rijtje.

Steampod 3.0

Steampod 4.0

2x sneller

3x sneller

2x zachter

2x zachter

91% minder beschadiging dan zonder stoom

95% minder beschadiging dan zonder stoom

Maken van steil haar en waves

Alles-in-één: steil, wave en krul

 

Curl locking guide; warmteplaten aan de buitenzijde

 

Langhoudende haarstijl

 

11% bredere keramische platen zodat je dicht bij de aanzet kan beginnen

 

Hittebestendige pouch meegeleverd

1 verwisselbare kam

3 verwisselbare kammen voor verschillende haartypes

 

Thermo-beschermkappen

 Verder zijn er ook topfuncties van de Steampod 3.0 doorgezet op de Steampod 4.0. Zo heeft de Steampod 4.0 weer een meegeleverde flacon om het apparaat bij te vullen. Daarnaast is ook het handige 360 graden draaiende snoer weer terug en is het apparaat nog steeds geschikt voor alle haartypes!

Probeer nu de Steampod 4.0

De Steampod 4.0 koop je voordelig bij Salontopper net als alle Steampod stylingproducten! Want je resultaat wordt nog beter kun je de met de Steampod Milk, Serum en Crème.

Ben jij ook al zo benieuwd naar de nieuwe Steampod? Heb je nog vragen of wil je ons graat laten weten hoe jij de Steampod vindt. Laat het ons hieronder weten!

Have a good one,

Gerben

Reactie plaatsen

Blog


Gerben

Gerben

Online Marketeer || 29 jaar || Koken & Eten || Reizen || Lifestyle || Haar & Verzorgingsproducten

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.