thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Dé musthave tool: De SteamPod 3.0

2
Dé musthave tool: De SteamPod 3.0

Na verschillende verhalen gehoord te hebben en aangezien we het zelf verkopen, vonden wij het tijd worden om onderzoek te doen en zelf de SteamPod 3.0 te testen. Verder in de blog lees je dan ook wat wij er zelf van vonden en vind je overige informatie terug over de SteamPod Daarnaast hebben we ook een tutorial gemaakt. Benieuwd? Lees dan snel verder..

Een stijltang op stoom… Hoe werkt de SteamPod 3.0?

Op dit moment staat de SteamPod 3.0 overal op nummer 1 en is het een onmisbare tool voor velen. Het is dan ook de eerste stijltang die functioneert door middel van stoom. De SteamPod 3.0 heeft flexibele keramische platen waardoor je maar één keer door het haar hoeft te gaan. Daarnaast heeft de SteamPod 3.0 een kleine kam die het haar ontklit tijdens het stijllen en het haar hierdoor op zijn plek houdt. In een soepele beweging stijlt de SteamPod je haar twee zo snel als een gewone stijltang. Daarnaast gebruikt de SteamPod de kracht en zachtheid van stoom om het haar te transformeren en te beschermen, het levert hierdoor tot 91% minder schade op! Het waterreservoir is geïntegreerd in de stijltang zodat je hem makkelijk kunt meenemen en heeft daarnaast een 360° ronddraaiend extra lang snoer. Perfect, nu kom je dus niet meer in de knoop met je snoer… (dit houdt het wel zo leuk:)).

Wat doet de stoom nu precies met je haar?

Door de stoom uit de SteamPod gaan je haarschubben open staan. Doordat de haarschubben open gaan staan wordt de kern van je haar verzorgd. Ook door de bijbehorende producten van de SteamPod te gebruiken worden deze sneller in de kern van het haar opgenomen. De stoom hydrateert je haar en het geeft jouw lokken een prachtig effect. Daarnaast stimuleert het ook de haargroei en zorgt het dus niet alleen voor het stijlen van het haar maar beschermt het daarnaast ook je prachtige haren.

Tips

De SteamPod heeft drie extra producten ontwikkelt om aan te brengen op het haar voor en na het gebruik van de SteamPod. Ik zet ze even op een rijtje voor je:

  • SteamPod Serum:

De SteamPod Smoothing Serum is een herstellend en gladmakend serum voor de extra gevoelige delen van het haar.

  • SteamPod Milk:

De SteamPod Smoothing Milk is een herstellende en gladmakende melk voor fijn natuurlijk tot weinig gevoelig haar. Het herstelt de haarvezel en beschermt het haar tegen de warmte van de SteamPod.

  • SteamPod Crème:

De SteamPod Crème voor gevoelig en/ of dik haar. Het is een herstellende en gladmakende crème. Het beschermt het haar tegen de warmte van de SteamPod.

Onze Steampod 3.0 Review

Maaike en ik hebben de tang namelijk voor jullie getest! Normaal gesproken heeft Maaike van haarzelf dik en poreus haar met slag. Haar mening kort samengevat: ze vond het gezonder voor haar haren en uiteindelijk werkt het ook veel sneller dan dat ze normaal gewend is. Doordat er een kammetje in zit pak je wat sneller kleinere plukken waardoor je verstandiger met je haar omgaat. Over elke pluk ga je dus zorgvuldig heen waardoor dit ook maar één keer nodig is en het uiteindelijk veel gezonder en sneller gaat ondanks dat je kleinere plukken van het haar pakt. Ook heeft Maaike het serum van te voren gebruikt, dit maakte haar haar meer beheersbaar waardoor de SteamPod makkelijker door het haar ging. Als nabehandeling heeft ze ook nog een klein beetje van het serum gebruikt waardoor haar haar een prachtige glans kreeg. Het serum heeft een herstellende werking en geeft je haar extra voeding. Kortom, voor Maaike is het zeker een musthave en is ze erg enthousiast over de Steampod! Ik, Silke heb getest of je handig krullen kunt zetten met de SteamPod 3.0. Van mezelf heb ik stijl en dik haar. Ik vind het persoonlijk meer geschikt om waves en slag in het haar te creëren, wat er overigens ook tof uit zag. Mocht je nou graag waves of wat slag in het haar willen, dan is de SteamPod 3.0 ook zeker geschikt om hiervoor te gebruiken.

Steampod 3.0 Tutorial

We hebben een tutorial opgenomen zodat je ook kunt zien hoe het eindresultaat geworden is! Kijk de tutorial hieronder:

 

       

Heb jij de Steampod 3.0 al eens geprobeerd? Laat ons weten wat je er van vond! En heb je ook al gezien dat de Steampod 4.0 is verschenen!

Liefs Silke


reacties (2)

Kan ik de steampod ook gebruiken als mijn haar net een keratinebehandeling heeft gehad?

Door op 15-06-2021

Hallo Inge,

Wat ik weet moet je de eerste dagen na een keratine behandeling je haar niet te veel verstoren, zodat de behandeling goed in kant trekken. Ik ga ervanuit dat dit ook voor de Steampod en geldt.

Als je een keratine behandeling bij de kapper laat doen, kun je dit natuurlijk ook even bij je kapper navragen!

Als je nog vragen hebt dan hoor ik het graag,
Gerben van Salontopper

Door op 15-06-2021

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.