thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Hoe maak je waves in je haar?

0
Hoe maak je waves in je haar?

Waves in je haar zijn een mooie haarlook die er neutraal uitziet. Sommige mensen hebben het geluk dat ze de waves van zichzelf krijgen. Gelukkig kan je ze ook maken op diverse manieren. Ze kunnen prachtig zijn voor verschillende manieren, of je nu een casual look wil voor overdag of een elegante stijl in de avond. Hieronder lees je hoe je de mooie waves in je haar kan zetten.

Met een krultang

Een van de meest populaire en logische manieren om waves in je haar te maken, is met behulp van een krultang. Zorg ervoor dat je haar droog en schoon is, en dat je een heatprotector hebt ingedaan. Laat de krultang op warmen en verdeel je haar in meerdere secties, dit maakt het gemakkelijker om de krullen te krijgen. Vervolgens neem je een kleine pluk haar en wikkel je deze om de krultang, beginnend bij de basis en werkend naar de punten. Als je de punten een klein beetje laat uitsteken, krijg je een natuurlijke look. Houd de krultang een paar seconden vast en laat vervolgens los. Als je klaar bent, kan je het vast zetten met haarspray en losschudden voor een wavy look.

Gebruik een stijltang

Ondanks dat een stijltang gemaakt is om je haar glad te krijgen, kan je het ook gebruiken om je haar te krullen. Gebruik ook hier een heatprotector op droog en schoon haar. Verdeel je haar weer in secties en klem een pluk haar in de stijltang in de buurt van de haarwortel. Draai de stijltang 180 graden en beweeg langzaam naar beneden terwijl je het haar vasthoudt. Dit creërt een mooie gold in het haar. Herhaal het over je hele haar en zet vervolgens vast met haarlak. Eventueel kan je de krullen uitschudden voor een mooi effect.

Met vlechten

Een ouderwetse en simpele manier om natuurlijke krullen te krijgen is door middel van een vlecht. Zorg ervoor dat je haar licht vochtig is voor het beste effect. Maak een strakke vlecht en laat dit volledig drogen, bijvoorbeeld wanneer je gaat slapen. Als de vlechten droog zijn, kan je het vervolgens los halen en iets uitschudden. Vergeet het niet vast te zetten met haarlak en geniet van een mooie look!

Geniet van je gestylde haar

Welke methode je kiest, waves in je haar kunnen een prachtige en speelse look creëren. Het kan een mooi kapsel zijn wanneer je een speciale gelegenheid hebt of voor een alledaagse look. Probeer de verschillende methoden uit en kies de beste die bij jouw haar past. Veel plezier met het stylen van je haar!

Heb jij nog leuke tips of stijlen voor waves in het haar? Laat het ons weten in de comments?

Have a good one,

Gerben

Reactie plaatsen

Blog

Tools & Accesoires Styling


Gerben

Gerben

Online Marketeer || 30 jaar || Koken & Eten || Reizen || Lifestyle || Haar & Verzorgingsproducten

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.