thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Vernieuwd: Zo gebruik je de Indola Color Style Mousse!

0
Vernieuwd: Zo gebruik je de Indola Color Style Mousse!

De kleurmousselijn van Indola is vernieuwd! De Indola Color Style Mousse is een unieke semi-permanente kleuring om het haar gemakkelijk te kleuren en te stylen in één stap. We nemen je graag mee in de voordelen van dit veelzijdige product! Allereerst is de kleurmousse te gebruiken als een opfrisser van je huidige haarkleur. Daarnaast is deze mousse geschikt voor het onderhouden van blond haar, waarbij het helpt de gele gloed te neutraliseren. Verder is deze semi-permanente kleuring geschikt voor het testen van een nieuwe haarkleur. Met de toevoeging van twee nieuwe kleuren, vind je ongetwijfeld een passende tint tussen de in totaal 15 beschikbare kleuren! Tot slot kun je ook enkele lokken kleuren voor bijvoorbeeld een gave festivallook. Hoe je dit allemaal doet, leggen we je graag uit, inclusief enkele tips om het beste resultaat te krijgen!

Kleuring en styling in één product

Een kleurmousse zoals de Indola Color Style Mousse combineert de voordelen van een kleurmousse met de eigenschappen van een stylingmousse. Met de Indola Color Style Mousse is je haar moeiteloos te stylen terwijl je geniet van de voordelen van deze kleurmousse!

Vernieuwde formule

Naast een vernieuwde verpakking komt de Indola Color Style Mousse ook met een nieuwe formule! Het hold-niveau van de mousse is verlaagd en geeft een lichte en natuurlijke hold. Dit maakt het haar goed handelbaar tijdens het föhnen voor het creëren van volume. Daarnaast is de formule verrijkt met panthenol. Daarmee beschermt de kleurmousse het haar tegen hitteschade en geeft het een gevoed gevoel. Tot slot geeft het een prachtige glans aan het haar!

Indola Color Style Mousse als leave-in

De meeste voordelen van de Indola Color Style Mousse zijn te verkrijgen met misschien wel de makkelijkste toepassing van dit product; als leave-in! Kies je voor deze toepassing, dan kun je de Indola Color Style Mousse gebruiken om je eigen haarkleur op te frissen, het proberen van een nieuwe haarkleur of het maken van een speelse look door enkele lokken te kleuren! Waarom wij zo fan zijn van deze kleurmousse? De resultaten van de Indola Color Style Mousse gaan als leave-in tot 4 wasbeurten mee!

Indola Color Style Mousse als rinse-off

Daarnaast is de Indola Color Style Mousse te gebruiken als een rinse-off product! Hierbij gebruik je het product als een toner. Dit verlengt de houdbaarheid en intensifieert de kleur, afhankelijk van de conditie van je haar. Ideaal als opfrissing en neutralisatie tussen twee kappersbezoeken in! At-home maintenance kunnen we met de rinse-off toepassing dan ook afvinken. Omdat het te gebruiken is als een toner, is het bijzonder geschikt voor het onderhouden van blond haar. Last van een gele gloed? Koperachtige tinten? Of juist een ashy tint herstellen? De toning eigenschappen bij het gebruik als rinse-off bieden uitkomst!

Applicatie Color Style Mousse

Hoe gebruik je de Indola Color Style Mousse?

Ga je voor kleur en styling in één met de leave-in toepassing? Of kies je voor de rinse-off met alle voordelen van een toner? We vertellen je graag hoe je de Indola Color Care Mousse het beste kunt gebruiken!

  • Stap 1: Was je haren en maak het handdoekdroog.
  • Stap 2: Verdeel je haar in secties.
  • Stap 3: Zorg dat je tijdens het aanbrengen handschoenen draagt.
  • Stap 4: Schud goed voor gebruik en houd de Indola Color Style Mousse altijd ondersteboven tijdens het doseren.

Voor het gebruik als leave-in:

  • Stap 5: Breng een royale hoeveelheid mousse aan op je hand en verdeel het over je haar. Maak gebruik van een borstel of kam voor een gelijkmatige applicatie.
  • Stap 6: Föhn en style je haar zoals gewoonlijk.

Voor het gebruik als rinse-off:

  • Stap 5: Verdeel een royale hoeveelheid mousse sectie voor sectie door je hele haar. Kam of borstel voor een gelijkmatige verdeling en zorg ervoor dat het haar goed verzadigd is. Laat het maximaal 10 minuten intrekken.
  • Stap 6: Spoel grondig uit tot het water helder is. Was het haar niet na het kleuren voor een optimaal resultaat. Föhn en style je haar zoals gewoonlijk.

Tips

Uiteraard bieden we je handige tips om het beste resultaat te behalen met de Indola Color Care Style Mousse!

  • Als je een sterkere fixatie wil, breng dan ook een laagje Indola Innova Setting Strong Mousse aan.
  • Begin bij blond haar altijd met secties die erg goudkleurig, geel- of koperachtig zijn.
  • Wil je een nieuwe (tijdelijke) haarkleur uitproberen? Gebruik dan de leave-in toepassing.
  • Gebruik de Indola CC2 Protection Cream na iedere wasbeurt om de pigmenten langer vast te houden.

Nieuwe kleuren

Naast de vernieuwde verpakking is de Indola Color Style Mousse nu ook beschikbaar in twee nieuwe kleuren: Soft Mauve en Dark Ash! Daarmee bieden de 15 verschillende kleuren een ruime keuze. Goed om te weten; de houdbaarheid van het resultaat is afhankelijk van de gekozen toepassing en de kleur. Gebruik je de Indola Color Style Mousse als leave-in? Dan gaat het resultaat tot wel 4 wasbeurten mee! Kies je voor het gebruik als rinse-off? Dan verschilt de houdbaarheid per kleur. Sommige toning resultaten gaan tot wel 20 wasbeurten mee! De nieuwe uitgebreide kleurkaart vind je hieronder.

Kleurkaart Color Style Mousse

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.