thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Hoe krijg je haarverf uit je haar? Lees hier de tips!

0
Hoe krijg je haarverf uit je haar? Lees hier de tips!

Haarverf is een fijne manier om je look te veranderen en misschien wel om je zelfvertrouwen een boost te geven. Maar soms kan het resultaat niet helemaal zijn wat je had gehoopt. Het is dan wel prettig om de haarverf uit je haar te verwijderen. Of je nu een foutje hebt gemaakt tijdens het verven of gewoon van gedachten bent veranderd: met onderstaande tips en trucs kan je veilig de haarverf uit je haar verwijderen.

Maak een snelle beslissing! 

Als je merkt dat je niet tevreden bent met de haarkleur direct na het verven, is het het beste om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Hoe langer je wacht, hoe moeilijker het kan zijn om de haarverf te verwijderen. Wanneer je nog in de kapsalon zit, kan de kapper je helpen met het naar wens brengen van je haar. 

Gebruik anti-roosshampoo 

Anti-roosshampoo is een sterke shampoo die roos verwijderd. Ook kan het helpen om de haarkleur te vervagen. Was je haar meerdere keren met deze shampoo en masseer het grondig in je haar en hoofdhuid. Laat het enkele minuten intrekken voordat je het uitspoelt.  

Overweeg een kleur corrector 

Als de bovenstaande methode niet werkt, kun je overwegen om een kleur corrector te gebruiken. Deze producten zijn speciaal ontworpen om ongewenste haarkleuren te corrigeren. Volg de instructies op de verpakking zorgvuldig op.

Raadpleeg een kapper

Als je nog steeds moeite hebt om de haarverf uit je haar te krijgen of als je bang bent om het zelf te doen, is het altijd een goed idee om een professionele kapper te raadplegen. Ze kunnen je adviseren over de beste aanpak en je haar mogelijk corrigeren zonder verdere schade. Daarnaast beschikken zij over de beste producten en methoden voor het herstel. 

Geduld is een schone zaak

Ondanks dat je je misschien niet prettig voelt met je nieuwe look, is het belangrijk om geduld te hebben. Daarnaast is het verwijderen van haarverf een lastig proces en kan het een enige tijd duren. Wees geduldig en geef je haar de tijd om te herstellen tussen de behandelingen. Verder is het verstandig om te onthouden dat te veel agressieve producten schade kunnen aanrichten aan je haar. Zorg dus voor een goede haarroutine met een fijne shampoo, conditioner en eventueel een voedend masker

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.