thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Bumble and bumble Holiday Shop

0
Bumble and bumble Holiday Shop

Geef dit seizoen geweldige haarverzorging cadeau met de voordelige Bumble and bumble limited-edition cadeausets. De Bumble and bumble Pro’s delen hun tips hoe je zelf met deze sets makkelijk leuke looks creëert.­­

Bestrijd droog haar met All About Hydration

Deze bestseller collectie verrijkt met een mix van zes vederlichte oliën zorgt ervoor dat droog haar weer glanst en zacht aanvoelt.
 
 



Dit trio met de full-size bestselling primer - Hairdresser's Invisible Oil Heat/UV Protective Primer - vermindert onmiddellijk kroeshaar met 50% in vergelijking met onbehandeld haar, zodat je een perfect glanzend kapsel kan creëren. Als het tijd is voor een nieuwe look, reinig en verzorg je het haar met de Hairdresser's Invisible Oil Shampoo en Conditioner. Samen transformeren ze droog haar - waardoor het zacht en glad wordt, zonder het te verzwaren.

Volume om van te dromen met All About Volume


Onthul vol, dik haar heel de winter lang.



Dikker, voller uitziend haar is wat je krijgt dankzij deze twee stappen. Om de hele dag - of nacht - volume te creëren, begin je met het Thickening Plumping Mask dat werk aan de hand van Emblica Technology. Het haar wordt versterkt, ontward en beschermd tegen breuk, zodat je je lokken langer mooi kunt houden. Bereid je vervolgens voor op een weelderige look met de bestseller Thickening Spray. Gewoon op vochtig haar spuiten om het haar dikker te maken voordat je het föhnt. Twee favorieten voor grote resultaten.


Geef je krullen dat wat ze verlangen met All About Defined Curls


Verwen krullen en golven met een rijke mix van oliën en boters voor stralend haar.



Deze set helpt beweeglijke, gedefinieerde krullen te creëren zonder dat ze knisperig aanvoelen. Haal de ideale routine in huis met de full-size Curl Moisturizing Shampoo & 3-in-1 Conditioner, plus de Curl Defining Cream en Curl Reactivator in travelsize formaat. Deze geliefde Curl Collection is verrijkt met een mix van voedende oliën (Avocado, Kokosnoot, Jojoba) en boters (Shea, Cacao) voor diepgaande hydratatie.



Jouw cadeau: een einde aan beschadigd haar


Herstel en style beschadigd haar in 1-2-3



Maak een einde aan je schrik om beschadigd haar te stylen met hitte. Bescherm, herstel en style je lokken voor een glanzende, gezond ogende haarlook.





Dankzij het Honey Bond-Building Complex bouwt dit stylingsproduct nieuwe bindingen op om het haar te versterken en schade van de cortex tot de cuticula te herstellen. Beschermt tegen hitte (tot 450°C), versterkt het haar om breuk en gespleten punten te helpen voorkomen, zorgt voor lichtgewicht fixatie en vermindert pluizen en flyaways. (Veilig voor gekleurd en chemisch behandeld haar.)

Style Without Limits: de bestselling stylingproducten in 1 set


Een trio van stylingsproducten geselecteerd door de Bumble and bumble professionals om je haar voor te bereiden op het stylen, te herstellen en dikker te maken.



Deze drie Bumble and bumble backstage toppers helpen het haar een nieuw niveau van styling te bereiken. Start met de leave-in Hairdresser's Invisible Oil Heat/UV Protective Primer, verrijkt met zes vederlichte oliën om je haar voor te bereiden op het stylen, je look op te frissen en droog haar een hydratatieboost te geven. De Bond-Building Repair Styling Cream gebruik je als tweede stap en deze maakt het haar direct 3x sterker dan onbehandeld haar. Gebruik tot slot de Thickening Spray om het haar dikker te maken voordat je het föhnt, voor de mooiste blow-dry ooit. Alleen of samen, de mogelijkheden met deze stylingsproducten zijn eindeloos.

Hoe best kort haar stylen? The Grooming Short List biedt het antwoord

Ons meest geliefde duo voor easy looks bij kort haar.



Stijl een kort kapsel in twee eenvoudige stappen. Spray de Tonic Lotion Primer gelijkmatig en royaal op vochtig of droog haar en werk het door je haar om het te ontwarren en te verfrissen met een verkwikkende mix van Tea Tree olie, kruiden en Vitamine E. Wrijf vervolgens een beetje Sumotech tussen de handpalmen en verdeel het gelijkmatig door bijna droog haar voor instant textuur. Onze beste kappersstoel, in een giftset.

Ontdek meer van Bumble and bumble.

Bumble and bumble opende in 1977 haar deuren in een kapsalon New York City en is intussen uitgegroeid tot een iconisch merk dat bekend staat om haar innovatieve, rebelse creaties. Nadat Bumble and bumble in 1978 in de top 10 salons van New York volgens Vogue belandde, groeide het enorm en begon het merk eigen producten op de markt te brengen. Voor zowel haarverzorgingsproducten als stylingsproducten zit je bij Bumble and bumble goed. Mode zit in hun DNA, net zoals de passie voor de kunst van het haar. Alle producten van Bumble and bumble zijn unisex, want “haar is haar”. En het beste van alles: Alle Bumble and bumble producten zijn cruelty free en vrij van parabenen, ftalaten, minerale olie en formaldehyde!



ONTDEK ALLE COLLECTIES >




Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.