thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Hoe verzorg je jouw huid in de herfst?

0
Hoe verzorg je jouw huid in de herfst?

De herfst is weer aangebroken, dus het wordt tijd om je huid een extra boost te geven. Allereerst om de huid weer te herstellen van de zon én om de huid te beschermen tegen de dalende temperatuur en gure wind. Het vocht wordt uit de huid onttrokken en voelt hierdoor niet prettig aan. Het is daarom belangrijk om je huidverzorging aan te passen op de behoeftes van jouw huid. Geef jouw huid een boost, voor een stralende en gezonde huid.

Hoe weet je dat je huid extra verzorging nodig heeft?

Na de zomer en in het begin van de herfst heeft je huid vaak extra verzorging nodig. De huid kan jeuken, trekkerig aanvoelen en licht schilferen. Dit is een teken van een vocht tekort. Ook kan je huid gevoeliger reageren dan normaal. Dit kan komen doordat de huidbarrière is aangedaan door de zon, zee of weersveranderingen. Geef je huid de verzorging die het nodig heeft en herstel je huidbarrière en vochtbalans. Verander niet alleen je gezichtsverzorging, maar denk ook aan je lichaamsverzorging. Tip: blijf je SPF goed smeren, de zon en schadelijke UV-straling zijn altijd aanwezig.

Huidverzorging: hydrateren is key

Nu kan ik jullie horen denken, wat moet ik aanpassen aan mijn verzorgingsroutine of wat kan ik extra toepassen? Ben je tevreden met je dagelijkse basisverzorging, zoals je gezichtsreiniger en dag- of nachtcrème, dan hoef je hier niet perse iets aan te veranderen. Wat je wel kan doen is hier een serum, ampul, gezichtsmasker of vollere crème aan toevoegen, zodat de huid extra verzorging krijgt. Voor je lichaam kan je een vollere bodylotion of -crème gebruiken die zich richt op het hydrateren en voeden van de huid. Geef je huid twee keer per dag de verzorging die het verdient en geniet van een stralende én gezonde huid. Wij zetten hieronder een aantal fijne producten op rij, maar in ons assortiment vind je diverse andere gezichtsverzorging producten die geschikt zijn.

Exfoliëren: voor een zachte, stralende huid

Ziet je huid er wat doffer uit? Dan heeft jouw huid een goede exfoliant (ook wel peeling of scrub genoemd) nodig. Breng deze één tot maximaal twee keer per week aan en geniet van een stralende huid. Het voordeel van een exfoliant is dat deze de dode huidcellen van de huid verwijdert, waardoor de huid zachter aanvoelt, meer gaat stralen en de verzorgingsproducten beter opneemt.

Skincare routine voor de herfst

Geef jouw huid de verzorging die het verdient. Voeg een hydraterend masker, serum, ampul of bodycrème toe aan jouw dagelijkse verzorging en je huid voelt prettiger aan. Geniet van een verzorgde, gezonde en stralende huid in de herfst!

Pas jij je huidverzorging aan op de behoeftes van jouw huid of gebruik je al jaren dezelfde producten?

Liefs,
Nienke                                

Reactie plaatsen

Blog

Skincare


Nienke Ankersmit

Nienke Ankersmit

Online Marketeer | Schoonheidsspecialiste | Haar-, huid- & beauty producten | 26 jaar

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.