thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- voor 22:00 besteld, morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4
Amika producten

Op dit moment zijn er geen producten gevonden.


Amika: Als eerste in Nederland!

Experimenteren gaat boven perfectioneren. Lol gaat boven stijfheid. Individualisme gaat boven het schikken naar de groep. Samenwerking gaat boven het ego. En... haar gaat boven kleding! Dat zijn de vijf peilers van waaruit Amika werkt. Alle producten zijn van de allerbeste kwaliteit. Niet voor niets zweren honderden kapsalons in de Verenigde Staten, Brazilië en Canada bij dit merk. En waar deze producten voorheen nog niet in Nederland verkrijgbaar waren, daar haalt Salontopper ze als eerste de Atlantische Oceaan over!  Het in 2007 in Brooklyn opgerichte merk is misschien wel het tegenovergestelde van een typisch beauty-merk!

Amika

Individuele Schoonheid

In plaats van het najagen van onbereikbare perfectie, gelooft Amika in eigenzinnigheid en specifieke, individuele schoonheid. Alleen al het kijken naar de verpakkingen moet zorgen voor een zonnige en plezierige vibe.  Op deze manier wil het merk bijdragen aan een inclusieve cultuur van positiviteit, waarin iedereen welkom is en zichzelf kan zijn. Producten van het merk zijn als je beste vriend: rechtdoorzee, betrouwbaar en plezierig om je tijd mee door te brengen. Alle formules van Amika zijn verrijkt met de 'superfruit' Duindoornbes. Amika is altijd op zoek naar nieuwe technologieën en ingrediënten om nieuwe hoogwaardige producten te kunnen lanceren of om bestaande formules te kunnen verbeteren. Daarnaast zijn alle producten vegetariërsvriendelijk, wreedheidsvrij en vrij van sulfaten, MIT, MCI, ftalaten en kunstmatige kleurstoffen.

Favoriete Amika producten van Salontopper

Doordat Amika alleen maar topproducten heeft, is een favoriet kiezen nog een hele klus. De kunnen we echter niet weglaten in dit lijstje.  Deze oil treatment is misschien wel de ultieme zorgolie en heeft zelfs een licht stylingseffect. De moeten we óók zeker benoemen. Door in de diepte het haar te hydrateren en doordat de natuurlijke ingredënten de wortels van het haar bereiken, behoedt het je haar voor gespleten punten. Daarnaast verhoogt het de glans en elasticiteit van je haar!