thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- voor 23:59 besteld, morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Sortering

Per pagina
Uitgelicht
Categorie
Prijs

Barba Italiana producten

De producten van Barba Italiana draaien allemaal om de Barba Italiana man. Het merk staat daarom ook écht voor de gentlemen die aandacht besteed aan zijn uiterlijk en aan de details, zodat hij zijn unieke karakter naar voren kan laten komen. Barba Italiana is er voor de mannen die zorg voor zichzelf dragen. Voor deze mannen biedt Barba Italiana kwalitatieve producten van de hoogste kwaliteit die vrij zijn van parabenen, GGO, paraffine, SLS en SLES. Het team van Barba Italiana besteedt aandacht aan de kleinste deatails waarbij het merk respect heeft voor het milieu.

Echte haarproducten voor mannen

Alle producten van Barba Italiana bevatten een hoog gehalte aan de heerlijkste essentiële en voedende oliën. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar producten die je helpen bij de perfecte scheerervaring? De Barba Italiana Tiziano baardolie 100ml maakt je scheerbeurt echt af. Laat je baard en snor glanzen met deze fijne baardolie en zie er elke dag weer heerlijk verzorgd uit. Ook heeft Barba Italiana de fijnste stylingsproducten! De Barba Italiana Nebbiolo 50ml is een paste met een stevige textuur die elke haarsoort in model brengt én houdt. Met de mannelijke producten van Barba Italiana hoef jij je nergens meer zorgen om te maken: je haar, je snor en/of je baard zullen er altijd geweldig uitzien.

toepassen