thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- nu besteld, maandag in huis* klantbeoordeling 9.4
Dessata producten

Op dit moment zijn er geen producten gevonden.


Dessata: dé borstel voor jou!

De nieuwe Dessata anti klit borstels van Dessata ontklitten je haar snel en moeiteloos zonder dat je met allerlei andere producten zoals conditioners in de weer hoeft. Je hoeft niet meer te trekken aan je haar en je kunt het zelfs nat kammen, zonder dat het breekt. Ideaal voor direct na een douchebeurt dus!

Dessata borstels

Voor ieder haartype

Door de innovatieve structuur van de kam, die wel meer dan 400 tanden in drie verschillende hoogten bevat, wordt de stress op je haar vermindert waardoor het niet beschadigt. Fijn voor jezelf, maar ook perfect voor kinderen met gevoelig haar! Kammen wordt zo een feestje voor het hele gezin. Geen tranen en driftbuien meer! Ook wordt je haar niet statisch, zodat je lokken altijd zacht zullen zijn en zullen stralen. Dit komt door de gel die gebruikt wordt voor de tandjes, die niet van goedkoop plastic gemaakt zijn, wat bij veel andere borstels wel zo is. Hierdoor is de borstel geschikt voor werkelijk ieder haartype, of je nu fijn, breekbaar, gekruld of grof haar hebt. Het ergonomische ontwerp zorgt er ook nog eens voor dat de kam zich vormt naar je hoofd én dat je maximaal gebruik kunt maken van de kracht van je arm!

Dessata mini

Naast de 'gewone' Dessata borstels, is ook de Dessata mini verkrijgbaar. Doordat deze borstel 30% kleiner is dan het origineel, heeft hij dé perfecte maat om mee te nemen naar waar dan ook: je werk, het strand, de sportschool, op vakantie... De bijgeleverde beschermhoesjes zorgen ervoor dat je borstel niet vies wordt in je tas en dat de haren op de borstel blijven. Deze borstel is ook heel erg geschikt om kinderen hun eigen haar te leren kammen. Doordat de borstel dus een stuk kleiner is, passen ze beter in het kinderhandje.

Dessata anti klit borstels: kleuren

De Dessata borstels komen in zoveel verschillende kleuren..... Een regenboog is er niets bij! Gebruik het filter op de pagina van de Dessata anti klit borstels en bekijk het zelf! Salontopper biedt ze in tientalle kleuren aan, waardoor er altijd wel iets voor je bij zit!