thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Eucerin Anti-Pigment

Eucerin Anti-pigment biedt effectieve oplossingen voor de huid met hyperpigmentatie. De producten zijn speciaal ontwikkeld om bestaande pigmentvlekken te verminderen en nieuwe hyperpigmentatie te voorkomen. Geniet van een stralende én egalere teint door het gebruik de Eucerin Anti-Pigment producten.

Sortering

Per pagina
Huidproblemen
Huidtype
Ingrediënten
Categorie
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Prijs

Waarom kiezen voor de Eucerin Anti-Pigment lijn?

De Eucerin Anti-Pigment productlijn vermindert effectief pigmentvlekken en helpt nieuwe pigmentatie te voorkomen. Denk hierbij aan sproeten, ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker of donkere vlekken na acne. Door het gebruik van de anti-pigment producten zie je pigmentvlekken zichtbaar verminderen en geniet je van een egalere én stralende huid.

Actieve ingrediënten

De anti-pigment producten bevatten Thiamidol, dit is een doeltreffend ingrediënt dat hyperpigmentatie kan verminderen. Bestaande pigmentvlekken vervagen en nieuwe hyperpigmentatie wordt voorkomen, omdat de overmatige melanineproductie wordt geremd. Let op: producten met het ingrediënt Thiamidol mogen maximaal 4 keer per dag worden aangebracht op de huid. Gebruik iedere dag een goede zonbescherming om de huid te beschermen.

Hoe voorkom je pigmentvlekken?

Hyperpigmentatie kan je voorkomen door regelmatig een hoge zonbescherming te gebruiken. De donkere vlekken ontstaan door de huid bloot te stellen aan de zon, waardoor de huid een overproductie van melanine krijgt. Ook kunnen pigmentvlekken ontstaan door hormonale invloeden, zoals het zwangerschapsmasker of door wonden en littekens. De Eucerin Anti-Pigment lijn helpt de huid om donkere vlekken te verhelderen, waardoor ze minder zichtbaar worden. Ook zorgen de producten ervoor dat nieuwe hyperpigmentatie wordt geremd, waardoor je geniet van een egalere huid. Het is wel heel belangrijk om iedere dag een goede zonbescherming te gebruiken op de huid die wordt blootgesteld aan de zon.

Eucerin Anti-Pigment kopen bij Salontopper

Wil je pigmentvlekken verminderen en nieuwe hyperpigmentatie tegengaan? Probeer dan de Eucerin Anti-Pigment producten. Deze lijn zorgt voor het effectief verminderen van donkere vlekken. Je shopt de producten eenvoudig en snel bij Salontopper!

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.