thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Eucerin UltraSENSITIVE

De Eucerin UltraSENSITIVE is een huidverzorgingslijn die speciaal is ontworpen voor mensen met een hypergevoelige en onrustige huid. De producten zijn samengesteld met een 0% formule, wat betekent dat ze zeer weinig ingrediënten bevatten en zijn verpakt in besmettingsvrije flacons. Deze producten verminderen de kans op huidreacties, waardoor de huid met hypergevoeligheid wordt beschermd en verzorgd. Maak nu kennis met de Eucerin UltraSENSITIVE producten!

Sortering

Per pagina
Huidtype
Categorie
Prijs

Waarom kiezen voor Eucerin UltraSENSITIVE?

De totale aanpak van Eucerin UltraSENSITIVE richt zich op de drie belangrijkste problemen van de hypergevoelige en onrustige huid: een verslechterde huidbarrière, hypergevoelige zenuwuiteinden in de opperhuid en roodheid, vaak veroorzaakt door ontstekingen. Door deze problemen aan te pakken, biedt deze lijn een effectieve oplossing voor mensen die last hebben van een hypergevoelige huid. Maak ook kennis met de Eucerin AntiREDNESS productlijn, deze producten zijn ook zeer geschikt voor de hypergevoelige huid.

De producten

De Eucerin UltraSENSITIVE productlijn heeft een ruim assortiment aan producten die specifiek zijn ontwikkeld om de huid te kalmeren en te verzachten. Alle producten bevatten het innovatieve actieve bestanddeel SymSitive, die de onrustige huid kan herstellen bij de bron waar het zich ontwikkelt. SymSitive heeft een direct kalmerend en verzachtend effect, waardoor het onmiddellijke verlichting biedt voor symptomen van huidgevoeligheid zoals roodheid, prikkeling en branderigheid. Door SymSitive te combineren met andere kalmerende en verzachtende ingrediënten, biedt deze productlijn een doeltreffende oplossing voor mensen met een gevoelige huid. De producten zijn klinisch getest en dermatologisch goedgekeurd, zodat je erop kan vertrouwen dat jouw huid wordt verzorgd met de beste producten.

Eucerin UltraSENSITIVE kopen bij Salontopper

Heb je last van een hypergevoelige huid? Probeer dan eens de Eucerin UltraSENSITIVE producten die verkrijgbaar zijn bij Salontopper. Geniet van de verzachtende en kalmerende eigenschappen en laat je huid comfortabeler aanvoelen.

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.