thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4
Fanola Shampoo
Sortering

Per pagina
Fanola
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Haartype
Uitgelicht
Haarproblemen
Ingrediënten
Prijs

Fanola Shampoos

Fanola No-Yellow Shampoo is een zilvershampoo en één van de best verkopende zilvershampoos bij Salontopper. Deze No Yellow shampoo bevat sterke violet pigmenten, dit zorgt voor een ultieme neutralisatie van gele gloed in het haar. De pigmenten in deze sterke zilvershampoo zijn zelfs zo sterk dat je deze écht maar 5 minuten mag laten intrekken.

Fanola No-Orange Shampoo is een shampoo die de warme en oranje ondertonen uit het haar verwijdert. Zo behoud je een mooie koele haarkleur. De blauw pigmenten in deze No Orange producten zijn de tegenhanger van oranje en zo neutraliseer je de oranje kleur in het haar. De pigmenten zijn minder sterk dan de pigmenten in de No-Yellow, daarom moet deze No Orange shampoo langer intrekken in het haar; tussen de 3 en 10 minuten.

Fanola Nutri Care Shampoo is een verzorgende shampoo voor droog en pluizig haar. Droog haar heeft voeding en hydratatie nodig om te herstellen. Hierdoor zal ook het pluizen van je haar verminderen. Fanola Nutri Care is verrijkt met melkeiwitten. Droog haar gebruikt deze eiwitten om de vezels te herstellen en op te vullen.

Fanola Shampoo Kopen

Bij Salontopper hebben we natuurlijk nog veel meer Fanola shampoos en andere haarproducten. Het merk heeft een brede range aan haarverzorgingslijnen voor allerlei haartypes. Van blond tot bruin en droog tot vet haar, voor elk haartype is er een shampoo. Heb je vragen over een Fanola Shampoo neem gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag met het vinden van het juiste product!

De rest van de Fanola Shampoos

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.