thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4


Farouk

Het in 1986 opgerichte Farouk System Systems Inc. is opgericht door Palestijns-Amerikaanse kapper en zakenman Farouk Shami. De missie is om de professionele beauty-wereld verder te helpen met de meest innovatieve technologie uit de Verenigde Staten. Onderwijs, ethiek en milieu zijn daarbij de uitgangspunten. Met meer dan 2000 medewerkers en een wereldwijde verkoop in meer dan 100 landen is het met recht een grote speler te noemen. Dat is niet gek, want ze hebben immers ook grote merken als Chi en Biosilk op de markt gebracht.

Farouk: kwaliteitsproducten

De hele lijn van Farouk bestaat uit absolute kwaliteitsproducten, maar als we een favoriet moeten noemen is het toch wel de Farouk Royal Treatment Rapid Shine 150gr. 'Shine' zegt eigenlijk al wel alles: voor een briljante, prachtige glans gebruik je deze glansspray! Deze glans wordt bereikt door de toevoeging van truffel en parel. Het product zorgt voor een complete bescherming, helpt gespleten haarpunten te herstellen en gaat kroezen tegen. Ook over de Farouk Royal Treatment Ultimate Control zijn we behoorlijk enthousiast. Deze spray is sneldrogend en geeft volume en vorm en ideaal voor styling en finishing. Daarnaast is hij geschikt voor föhnen, shapen en kneden. Eindresultaat is een geweldige fixatie met enorm veel volume en glans.

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.