thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Wella Professionals Finishing Spray

Wella Professionals heeft verschillende Finishing Sprays, voor velen staat een finishing spray beter bekent als haarlak of haarspray. In de professionele kapperswereld noemt men het echter een finishing spray, omdat het de finishing touch aan je haar geeft. De Wella Professionals Finishing Sprays vallen onder de productlijnen van EIMI.


Wella Professionals Haarlak

Finishing Sprays ofwel haarlak heb je bij Wella genoeg! Wella Professionals Haarlak valt onder de stylinglijn EIMI. Er zijn 6 varianten met ieder hun eigen sterkte en andere eigenschappen. De Wella Professional Finishing sprays zijn ook verkrijgbaar in verschillende formaten, van een kleine travelsize haarlak van 75 ml tot een haarspray van wel 500 ml. Ben je op zoek naar een spray die textuur aan het haar geeft dan kun je beter een texturizing spray of glansspray gebruiken. 

Wella Professionals Finishing Spray Hold Levels

De haarsprays van Wella hebben een hold 1 t/m 4, waarbij 4 de sterkste fixatie geeft.

EIMI Flexible Finish: Met een holdlevel van 2 is dit een flexibele haarpray die je model verstevigt maar niet vastzet. Naast de versteviging biedt deze Wella haarlak ook bescherming tegen UV straling.

EIMI Dynamic Fix: Zoek je een haarlak die je haar niet compleet vastzet, wel versteviging biedt en snel werkt? Dan heb jij de Wella Eimi Dynamic Fix nodig. Deze haarlak heeft een flexibele hold van level 2. Hierdoor blijft het haar beweeglijk, maar blijft goed in model.

EIMI Mistify Light: Voor dun en fijn haar dat geen zware producten aankan is er de EIMI Mistify Light Haarlak. Deze lichte spray heeft een lichte fixatie van Hold Level 2 die natuurlijke beweging mogelijk houdt.

Eimi Mistify Strong: Wil je liever een sterkere hold in je fijne haar, dan is de Eimi Mistify Strong Finishing spray. Deze heeft ook een lichtgewicht formule, maar een stevigere hold, namelijk level 3.

EIMI Super Set: Heeft je haar een sterkere hold nodig die jouw haar de hele dag in model kan houden? Dan heb jij de EIMI Super Set met hold level 4 nodig. Deze haarspray zet het jouw haar vast in model, zelfs bij hitte en vochtig weer.

EIMI Absolute Set: Wella haarlak ging oorspronkelijk maar tot hold level 4, totdat ze de EIMI Absolute Set ontwikkelden. Deze finishing spray heeft namelijk een hold level van 4+/5, de sterkste haarlak van Wella! Het is geschikt voor ieder haartype en zorgt dat jouw haar de hele dag strak in model blijft!

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.