thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- voor 23:59 besteld, morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Movember

Elk jaar laten vele Mo Bros en Mo Sistas wereldwijd hun snor staan in de maand November. 
Het doel van Movember is naast het inzamelen van geld ook om het gezicht van de gezondheid van de man te veranderen.
 De regels van Movember (The Mo-rules) zijn simpel: Laat je snor de gehele maand groeien
en gebruik je Mo om gesprekken te starten met je omgeving + om donaties in te zamelen.  
De belangrijkste regel? Gedraag jezelf als een échte heer. 
En ben je nou benieuwd naar de leukste Movember facts? Lees het in ons blog.

Sortering

Per pagina
Haartype
Uitgelicht
Categorie
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Merk
  • bekijk alles
  • bekijk minder
Prijs
  • bekijk alles
  • bekijk minder

Movember 2020

Elk jaar laten vele Mo Bros en Mo Sistas wereldwijd hun snor staan in de maand November. Zo noemt de organisatie achter Movember de moedige mannen en vrouwen die door het laten staan van hun Snor geld inzamelen om zo de vroege opsporing, diagnosticering en uiteindelijke vermindering van het aantal sterfgevallen door prostaat- en teelbalkanker te realiseren. Het doel van Movember is naast het inzamelen van geld ook om het gezicht van de gezondheid van de man te veranderen. Inmiddels heeft de stichting wereldwijd honderden miljoenen euro’s ingezameld. Maar heb jij je nou eigenlijk ook al eens afgevraagd: hoe werkt Movember en wat zijn de Movember regels in de gehele maand November? Wij hebben alle informatie voor je op een rijtje gezet.

Movember regels: hoe werkt Movember?

De regels van Movember (The Mo-rules) zijn simpel. Start op een november met een glad geschoren gezicht aan Movember. Laat je snor de gehele maand groeien en gebruik de kracht van je snor om gesprekken te starten met je omgeving en om donaties in te zamelen voor de gezondheid van de man. En de belangrijkste regel: gedraag jezelf als een echte heer.

Je snor laten staan: het laten groeien en stijlen van je snor

Ook geeft de Movember foundation goede tips voor het laten groeien en stijlen van je snor die we graag met je delen en aanvullen. De belangrijkste tips: wees voorbereid en denk na over welk model snor goed bij je gezicht past. Ga jij voor de ‘Rockstarsnor’ de ‘Truckersnor’ of voor de ‘Businessmansnor’? Check de snorren hier en stel een doel voor jezelf. Daarnaast is het belangrijk om niet op te geven en je Mo te omarmen. Hij kan wat gaan prikken, maar laat je daar niet door uit het veld slaan! Tot slot is het ook erg belangrijk om je Mo goed te verzorgen. Hierdoor drogen de haren minder snel uit en voorkom je irritatie. In het teken van Movember hebben wij de fijnste verzorgingsproducten voor jouw Mo op een rijtje gezet. Geef hem wat liefde met een fijne olie, een aftershave of een pomade om hem nog beter tot zijn recht te laten komen. Fijne Movembermaand!

toepassen