thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Verzorging van Wella

0
Verzorging van Wella

Deze week in de spotlight:

Wella

Altijd al benieuwd geweest welke lijnen Wella nu eigenlijk in het assortiment heeft?
Wij lichten er drie voor je uit en vertellen je alle ins en outs.

Invigo Volume

Je kent het wel…
In de wintermaanden kun je die sjaal wel gebruiken. Maar haal hem twee keer over je hoofd en je haar verandert al snel in een ontploft en statisch zooitje.

Heb jij ook een chronisch tekort aan volume in je haar?
Dan biedt de Wella invigo volume boost lijn wellicht hulp!

De lichte formules zorgen namelijk voor hanteerbaarheid en glans zonder het haar te verzwaren. De modellerende en veerkrachtige eigenschappen die de haarvezels omringen, zorgen voor het creëren van de meest volumineuze looks tijdens het föhnen.



Wella Fusion

Ben je nu niet opzoek naar volume maar juist intense verzorging? Dan is de Wella Fusion echt wat voor jou! Deze lijn zorgt er in vergelijking met een niet verzorgende shampoo namelijk voor dat je 95% minder kans op afbreken heeft. De formule is geïnspireerd op spider silk, een van de sterkste vezels van de natuur. Deze dringt door tot diep in de cortex en herstelt de haarvezel onmiddellijk en help het afbreken van haar te voorkomen.

Wella Elements

Ben je nu wel op zoek naar verzorging, maar wil je graag een product dat vrij is van sulfaten, parabenen en kunstmatige kleurstoffen. Dan zou je zeker de Wella Elements lijn een keertje moeten proberen. De lijn zorgt namelijk voor directe verzorging en voorkomt keratinedegeneratie.



Natuurlijk heeft Wella ook genoeg op het gebied van styling! Neem dus gerust een kijkje op de merkpagina. En twijfel vooral niet om voor vrijblijvend advies contact op te nemen met onze klantenservice.


Bestel daarnaast deze week je Wella product met 10% korting!
wella
Liefs,
Elserieke

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.