thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

5 stappen naar perfect feestelijk haar

0
5 stappen naar perfect feestelijk haar

Of je nu naar een chique gala gaat, een gewoon feestje bijwoont of een avondje uit met vrienden plant: je wilt er in ieder geval tip-top uitzien. Het hebben van een feestelijk kapsel hoort daar natuurlijk bij. Ook kan dit jouw zelfvertrouwen een boost geven en je look helemaal afmaken. Maar hoe bereik je dat perfecte feestkapsel? Geen zorgen, hieronder lees je hoe je in 5 stappen kan schitteren met je kapsel!

Stap 1: Start met schoon haar

Het begin van een geweldig kapsel is schoon en gewassen haar. Begin je feest voorbereiding dus door je lokken te wassen met een goede shampoo en conditioner die passen bij jouw haartype. Dit zorgt voor een frisse start en maakt het gemakkelijker om je haar in model te brengen.

Stap 2: Kies het juiste kapsel 

Voordat je begint met stylen, is het natuurlijk belangrijk om te beslissen welk type kapsel je wilt dragen. Kies iets dat past bij de gelegenheid van het feestje en wat past bij jouw persoonlijke stijl. Of het nu gaat om mooie krullen, een mooi opgestoken kapsel of een gedurfde vlecht: zorg ervoor dat je weet welke richting je op wilt.

Verschillende feestelijke haarstijlen

Stap 3: Voorbereiding met producten

Nu je hebt gekozen hoe je kapsel eruit moet komen te zien, is het tijd om de juiste haarproducten te gebruiken. Gebruik een mousse, gel of andere stylingproducten om textuur en stevigheid aan je haar toe te voegen. Daarnaast kan dit ervoor zorgen dat je kapsel langer blijft zitten. Zorg ervoor dat je producten gebruikt die geschikt zijn voor jouw haartype, om het gewenste effect te bereiken. Wanneer je een hitte bron wil gebruiken, kies dan ook een heatprotector uit.

Stap 4: Föhn, krul of steil

Gebruik een föhn om je haar te drogen en tegelijkertijd wat volume toe te voegen indien gewenst. Als je krullen wilt, gebruik dan een krultang om mooie, gedefinieerde krullen te maken. Zorg ervoor dat je de krullen in dezelfde richting draait voor een samenhangende look. Wanneer je van jezelf al krullen hebt en liever een andere look wil, is een stijltang een goede optie. Zo kan je jouw krullende haar in steile lokken omtoveren.

Stap 5: Fixeer je kapsel

Wanneer je blij bent met je look is het tijd om het vast te zetten. Gebruik een goede haarspray om je kapsel op zijn plaats te houden. Kies een spray met de juiste hold-factor om ervoor te zorgen dat je haar de hele avond perfect blijft zitten. Vergeet niet om op een gepaste afstand te sprayen om te voorkomen dat je haar verzwaard wordt. Ook helpt het om eventueel knipjes of schuifjes te gebruiken. Om je feestelijke look helemaal af te maken, kun je overwegen om haaraccessoires toe te voegen. Haarclips, bloemen of zelfs glinsterende haarspeldjes kunnen je kapsel nog toffer maken. 

Vergeet niet te genieten!

Nu je feestelijke haar helemaal klaar is, is het tijd om te ontspannen en te genieten van het feest. Voel je goed en straal met je perfect gestylde haar! Onthoud dat oefening kunst baart. Is je kapsel voor een belangrijke dag of feest? Probeer het dan een keer eerder uit. Verder kan het enige tijd kosten om de perfecte techniek voor jouw haartype en gewenste stijl te ontwikkelen.

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.