thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

MoroccanOil: the lifechanger?

0
MoroccanOil: the lifechanger?

Er is geen influencer te vinden die niet enthousiast is over de producten van MoroccanOil:

“MoroccanOil has transformed my hair. I’m always getting it blow-dried and it gets crispy on the ends. But I get out of the shower, put this on and it makes my hair so silky.” – Jessica Biel

“MoroccanOil has truly changes the condition of my hair. I use it after each wash. – Diane Kruger

“Every night after a show I take out my extensions, soak my hair in MoroccanOil, and put it in a bun on the top of my head.” – Fergie

“I carry a mini bottle of [MoroccanOil] to freshen up my hair and tame frizzies on the go. It’s life-changing.” – Rachel Zoe

 

Let me test that for you! Mijn haar is snel droog en voor glans of volume komt er vaak styling aan te pas. So fingers crossed! Ik testte de Volume Shampoo en Conditioner, de Volume Spray en een speciale treatment. Dat de geur heerlijk is, is in ieder geval duidelijk! Alle producten hebben echt een hele fijne, subtiele geur die je nog lang na gebruik van de producten ruikt. ‘Wat ruikt je haar lekker’, hoor je regelmatig. Toch leuk! ;-). Maar zijn de producten ook fijn in gebruik?

MoroccanOil Volume Shampoo & Conditioner
Eerste testte ik de Volume Shampoo en Conditioner. De shampoo is wat dik van structuur. Verdeel het eerst goed over je handen en breng het daarna aan in je haar. Je moet best even een beetje masseren voordat je het goed gelijkmatig over je haar verdeeld hebt. Doe dit wel goed en uitgebreid, anders is het effect niet optimaal. Je hebt wel maar een klein beetje nodig, fijn!

De conditioner daarentegen is juist heel zacht en licht en smelt al meteen op je hand. Het verdeelt makkelijk over het haar. Even laten intrekken (2 minuten ongeveer) en uitspoelen.

Ik heb m’n haar niet gestyled na het gebruik van de shampoo en conditioner, om zo goed mogelijk te beoordelen wat het met mijn haar doet. En ik moet echt zeggen; mijn haar valt zonder te stylen al heel mooi. Lekker bouncy, zacht en volumineus! So far so good.  

Moroccanoil
MoroccanOil Treatment
De dag erna testte ik de MoroccanOil Treatment. Het komt in een klein flesje van 250ml en heeft een dikke olie-achtige substantie. Ik heb mijn haar een beetje nat gemaakt en daarna een heel klein beetje in mijn haar verdeeld, vooral in de uiteinden. En er gebeurde toch echt een klein wondertje. Mijn haar ging instant glanzen. Normaal gebruik ik vaak een föhnborstel of krultang, dat was nu niet nodig. Het viel meteen al prachtig, met een beetje krul. Sommige stylingproducten halen het beetje natuurlijke krul dat ik heb er juist uit. Deze treatment brengt ze terug. Let op: gebruik echt maar een heel klein beetje. Gebruik je te veel, dan wordt je haar juist snel vet.

Moroccanoil

MoroccanOil Root Boost

Een spray die voor volume zorgt. Daar ben ik toch altijd een beetje sceptisch over. Je hebt volumineus haar of je hebt het niet. Maar deze spray, echt, je moet ‘m even proberen. Goed schudden (echt even een minuut lang), van een afstandje sprayen op handdoekdroog haar op de haarwortel en daarna even goed los schudden. Even de baywatch-schud-je-haar-los-move zegmaar. Als je het op laat drogen, zit er echt meer volume in! Wel merkte ik dat m’n haar wat stugger werd. Heeft wel weer als voordeel dat het goed in model blijft zitten.

Producten

Samengevat, ik ben fan van MoroccanOil <3. Producten met een fijne geur die doen wat ze beloven. En dat allemaal ook nog eens vrij van parabenen en sulfaten. In de producten van MoroccanOil zit arganolie (daar staat het merk om bekend), avocado-olie, rozemarijn-, jojoba-, en kamille-extract. Ga jij ze ook uitproberen? Ik ben benieuwd wat je vindt! Let me know in de comments hieronder.

 

Liefs!




Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.