thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Van steil haar naar een bos met krullen!

0
Van steil haar naar een bos met krullen!

Krullen met de Max Pro Twist Chopstick

Je kent het riedeltje wel: als je steil haar hebt wil je graag een bos met krullen en als je krullen hebt wil je graag steil haar. Ik behoor bij de personen die graag eens een volle bos met krullen zou willen hebben. Nu bedoel ik niet wat slag in het haar of een kleine krul onderin het haar... nee echt een bos met veel krullen vanaf de haaraanzet tot in de punten! Ik ben gaan rondkijken en inlezen over hoe je dit nou gemakkelijk kunt creëren. Uiteindelijk kwam ik de Max Pro Twist Chopstick tegen en dacht meteen; dit ga ik proberen. Wil jij graag een prachtige bos met veel krullen? Lees dan snel verder en bekijk verder in de blog de tutorial. 

Krullen maken?

Wat doet de Max Pro Twist Chopstick precies?

Dankzij de staaf van keramiek/tourmaline worden langdurige krullen binnen enkele seconden gecreëerd. Binnen 10 seconden is de krultang klaar voor gebruik. Vanwege de verstelbare temperatuur van 80°C tot 220°C is de krultang geschikt voor elk haartype. De krultang beschikt over een lcd-display, waarop je op elk moment kunt zien hoe warm de krultang precies is. De 9mm staaf zorgt voor krullen met een diameter van 9mm. Het handvat is gemaakt van het hittebestendige materiaal rubber, hierdoor wordt het handvat nooit warm en ligt deze fijn in de hand. Bij de krultang wordt ook een hittebestendige handschoen geleverd. Deze kun je gebruiken om jouw haar om de tang te wikkelen. Naast dat de krultang gemakkelijk te gebruiken is, valt de krultang door de shut-off functie na 60 minuten ongebruikt te zijn automatisch uit. 

Hoe gebruik je de tool?

Ik leg stap voor stap uit hoe je nou de perfecte krul maakt met de Max Pro Twist Chopstick:

  • Zorg dat je jouw haar goed borstelt en spray je haar in met een heat protector.  Bijvoorbeeld de Heated Defense van Kevin Murphy.
  • Trek de hittebestendige handschoen aan en zet de stick op de juiste tempratuur.
  • Verdeel je haar in delen zodat je makkelijk per pluk kan gaan krullen. Gebruik hiervoor eventueel clipjes of elastiekjes.
  • Start vervolgens met krullen, let op: pak echt kleine plukjes van het haar om zoveel mogelijk volume te krijgen en een echte bos met krullen te creëren.
  • Met 5 seconde zat de krul er al perfect in.
  • Ga zo door tot je gehele haar een prachtge krul heeft. 
  • Aan het einde geef je je haar nog even wat extra voeding. Denk hierbij aan een fijne haarolie. Het maakt de krullen heerlijk zacht en geeft een prachtige glans aan het haar. 

Tutorial Max Pro Chopstick 

Bekijk hieronder de tutorial voor gebruik van deze fijne tool! 

Nou zoals jullie zien ben ik helemaal happy met het eindresultaat en kan ik het jullie alleen maar aanraden! Krullen die niet blijven zitten is dus verleden tijd met de Max Pro Twist Chopstick. 

Extra tip: Houdt je krullen mooi met de Beauty Pillow. De beauty pillow zorgt namelijk dat je haar zijn vorm behoudt zonder dat het gaat pluizen en helpt daarnaast tegen gespleten haarpunten. Wel heb ik iedere keer weer wat extra haarolie in mijn haar gedaan zodat het haar lekker zacht bleef.

 

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.