thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Kadus Velvet Oil Treatment

0
Kadus Velvet Oil Treatment

Heb jij iets nodig wat je haar herstelt en weer lekker zacht aan laat voelen? Probeer dan de Kadus Velvet Oil Treatment. Deze treatment is geschikt voor alle haartypen, herstelt je haar en laat het weer zacht aanvoelen. Wat wil je nog meer? Het bevat argan olie en Vitamine E wat zal zorgen voor het opleven van je haar!

Mijn ervaring:

Ik heb deze treatment mogen gebruiken om te kijken wat het met mijn haar doet. Ik heb zelf krullend haar wat pluist en best stug aan kan voelen. Na een paar keer gebruiken van de Velvet Oil Treatment merk ik zeker verschil! Je merkt dat je haar zachter aanvoelt, en hierdoor pluist mijn haar ook een stuk minder. Ik gebruik het treatment nadat ik mijn haar heb gewassen met shampoo en gebruik het in plaats van mijn conditioner. Het moet ongeveer 5-10 minuten inwerken, daarom gebruik ik het niet onder de douche, maar breng het na het douchen aan op handdoek droog haar, laat het dan inwerken, borstel mijn haren door en spoel het dan goed uit. De geur van de treatment is erg lekker en fris, zeker een aanrader dus!

Resultaat:

Zoals ik hierboven al een beetje verteld heb, ik merk verschil! Ik heb het een paar keer gebruikt en in één week voelde mijn haar zeker al zachter aan. Of ik het verschil zie? Ja best wel, het pluist een stuk minder en het voelt lekker zacht aan, heel fijn dus! Nu heb ik het natuurlijk nog maar een paar keer gebruikt, de kans dat het resultaat dan optimaal is, is misschien iets minder dan wanneer je dit een tijdje gebruikt.. Maar ik zou zeggen, geef het een kans, en wie weet!

Velvet Oil lijn:

Buiten de treatment zijn er ook nog andere producten in de lijn van Velvet Oil. De lijn bevat ook nog een shampoo, conditioner en een olie. De shampoo en conditioner zorgen er ook voor dat je haar weer opleeft en je haar weer zacht en gezond eruit laat zien en aanvoelen. De olie helpt bij het herstellen en herstructureren van alle haartypes. Ook biedt het hittebescherming bij gebruik van een haardroger.  

 

Bekijk ook ons TikTok account om te zien hoe ik de Kadus Velvet Oil Treatment gebruik: Salontopper

 

 Liefs,

Zeta

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.