thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

De beste haarproducten voor 2021 

0
De beste haarproducten voor 2021 

HELLO 2021 

YAY, het nieuwe jaar is van start gegaan en we hopen natuurlijk allemaal dat we dit jaar weer kunnen swingen op een festival, een barbecue met je vriendengroep in de achtertuin kunt houden of heerlijk een stedentripje kunt nemen... Maar vooral een dikke knuffel te kunnen geven aan jouw dierbaren! We houden de goede moet erin en gaan ervan uit dat dit ook zeker gaat gebeuren in 2021! In mijn vorige blog kon je al wat teruglezen over de nieuwe trends van het moment, ook heb ik ook een selectie voor jullie gemaakt van de beste haarproducten voor 2021. Lees hiervoor snel verder. 

De beste haarproducten voor 2021

Kleurmaskers

Omdat we natuurlijk bepaalde periodes niet naar de kapper konden/kunnen zijn de kleurmaskers weer helemaal in. Dit niet alleen om je kleur op te frissen, maar ook om eens tijdelijk wat anders te proberen. Zoals je in mijn vorige blog al kon lezen, zijn felle kleuren helemaal hot! Durf jij dit aan? Daarnaast zorgen kleurmaskers ervoor dat je haar minder snel beschadigd raakt omdat je niet meteen je haar gaat verven en dankzij het juiste kleurmasker jouw haarkleur mooi blijft! 

Duurzame haarverzorging

Omdat we allemaal duurzaamheid steeds belangrijker vinden (ikzelf ook), letten we steeds meer op de producten die we kopen. Binnen ons assortiment hebben wij verschillende merken die het belang van onze natuur voorop stellen en dit uiten in de inhoud van het product maar ook is dit terug te zien aan de verpakking. Zo zet Maria Nila zich dit jaar in voor de Beluga-walvis en zamelen ze hier geld voor in. Hoe geweldig is dit? Daarnaast verpakt Oway bijna alles in glas en maakt het merk amper gebruik van plastic. 

De meest revolutionaire stylingtools

Ook zijn er verschillende stylingstools die veel terug gaan komen in 2021. Deze waren in 2020 al favoriet! Denk hierbij aan de Steampod 3.0, dankzij de stoom zorgt voor prachtig stijl/glad haar en voor minder beschadiging. De Chi Lava stijltang is er ook één van, het toffe hiervan is dat het is verrijkt met lava. Deze lava mineralen zorgen ervoor dat er op lagere temperatuur kan worden gesteild. Dit resulteert zich in verminderde warmteschade wat natuurlijk top is. De Parlux föhn is daarnaast een professionele föhn van hoge kwaliteit. De föhn is speciaal ontwikkeld voor langdurig gebruik en gaat dan ook lang mee.

De beste shampoos voor 2021

Een shampoo is toch ongetwijfeld iets wat we bijna onbewust dagelijks gebruiken. Toch besteden heel veel mensen nog geen aandacht aan het gebruik van de juiste shampoo… Misschien een goed voornemen voor 2021. ;)

De onontdekte parels van 2021

Ook zijn er nog héeeel veel andere toffe producten maar die kunnen we natuurlijk niet allemaal uitlichten. Hieronder zie je er een paar terug. Heb jij bijvoorbeeld nog steeds die ene suffe badmuts die je al way too long in de douche hebt hangen? Wist je dat er ook hele elegante badmutsen zijn? Ken jij de waver al? Geen krultang of stijltang maar een waver. Het geeft net even een ander effect aan je haar en laat jouw stralen met een toffe look. Een haarparfurm bijvoorbeeld denk je niet snel aan... maar wie heeft nou niet vaak na het eten de geur alweer in zijn haar hangen? Wist je dat bij gebruik van normaal parfurm je haar heel droog wordt of zelfs je kleur laat vervagen? Daarom zijn er speciaal verschillende parfum soorten voor je haar ontwikkelt. 

 

Ook dit jaar gaan we jullie weer op de hoogte houden van de nieuwste trends, beste producten en proberen we van alles voor jullie uit om hier onze eerlijke mening over te geven. Voor vragen mag je altijd contact met ons opnemen.

Liefs Silke

 

via GIPHY

 

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.