thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Haal het beste uit je haarkleur met Redken Color Extend

0
Haal het beste uit je haarkleur met Redken Color Extend

Iedereen wil natuurlijk het meeste uit zijn of haar haarkleur halen, zeker met geverfd haar wil je de kleur optimaal uit laten komen. Redken staat bekend om haar wetenschappelijke benadering voor haarverzorgingsproducten. Ook voor het optimaliseren van de verschillende kleuren hebben zij onderzocht welke technieken en voedingsstoffen nodig zijn voor je haar. Met dit onderzoek als basis is een hele range aan producten ontwikkeld om een natuurlijke kleur, maar ook geverfd haar te voeden en het beste in jouw haarkleur naar boven te laten komen.

De verschillende haarkleuren hebben verschillende problemen als gaat om het optimaliseren van de kleur. Grijs, blond en bruin haar met highlights worden door de zon beïnvloedt en krijgen daardoor een gelige ondertoon. Hier kun je niet allemaal hetzelfde product voor gebruiken, omdat dit ook je basiskleur veranderd. Redken Color Extend heeft daarom verschillende series die zich richten op de verschillende (geverfde) haarkleuren.

  • Geverfd haar; Redken Color Extend Magnetics
  • Grijs haar; natuurlijk en geverfd ; Redken Color Extend Graydient
  • Blond haar; natuurlijk en geblondeerd; Redken Color Extend Blondage 
  • Bruin haar; natuurlijk en met highlights; Redken Color Extend Brownlights 

Om je het beste te kunnen adviseren hebben we deze lijnen hieronder verder toegelicht en uitgelegd hoe je deze het beste kunt gebruiken.

Geverfd haar

De Redken Color Extend Magnetics serie is voor alle soorten gekleurd haar. Het verven van je haar is vaak een flinke aanslag op je haar. Om te kunnen verven moeten je haarschubben worden opengezet, hierdoor verzwakt de structuur van je haar.

Daarnaast droogt verven je haar uit door de ammonia en waterstofperoxide, maar ook de alcohol in de verf kan een uitdrogende werking hebben op je haar. Daarom is het erg belangrijk om geverfd haar goed te verzorgen.

Met de Redken Color Extend Magnetics serie kun je deze negatieve kanten van het verven van je haar tegengaan en beschermen tegen verdere beschadiging. Deze producten bevatten geladen amino ionen om een beschermende laag rond je haar te vormen. Ook bevat het de drie ingrediënten die samen het Interlock Protein Network vormen om de haarvezel van binnenuit te versterken en de bescherming aan de oppervlakte te verbeteren.

Redken Magnetics Shampoo & Conditioner

Voor een dagelijkse behandeling van je gekleurde haar kun je het beste de Redken Color Extend Magnetics Shampoo en de Redken Color Extend Magnetics Conditioner samen gebruiken. Met de shampoo zorg je voor een reiniging die de beschermende ingrediënten aanbrengt op je haar. Door daarna de conditioner te gebruiken zorg je ervoor wordt gevoed en dat je haar ontwart en glad aanvoelt en door de geladen amino ionen een beschermende laag aanbrengen.  Door dagelijks deze producten te gebruiken bescherm je het tegen verdere schade die je na het verven hebt gekregen.

Redken Magnetics Color Extend Deep Attraction Masker

Wanneer je het gevoel hebt dat je haar nog een extra boost kan gebruiken is er de Redken Color Extend Magnetics Deep Attraction. Met dit maskers geef je extra voeding aan je haar die je langer laat intrekken om tot diep in het haar te werken. Bij regelmatig gebruik van dit masker en de shampoo en conditioner zorg je dat je geverfde haar tot wel 4 weken na het verven zijn glans en kleurintensiteit behoudt.

Grijs haar; natuurlijk en geverfd

Mensen met natuurlijk of geverfd grijs haar ervaren vaak dat na verloop van tijd een gele ondertoon het grijs minder goed laat uitkomen. Dit komt doordat het haar eigen keratine reageert met UV-licht. Daarom is er de Redken Color Extend Graydiant serie om de grijze kleur te versterken en de gele ondertonen te verwijderen.

Redken Color Extend Graydiant Shampoo en Conditioner

Eerst gebruik je de Redken Color Extend Graydiant Shampoo om je haar te reinigen en de grijze kleur te versterken door de gele en oranje ondertoon te verminderen. De shampoo en conditioner gaan samen deze gele ondertoon tegen, maar zorgen daarnaast ook voor een sterkere haarvezel. Door een sterkere haarvezel krijgt het haar zijn glans terug en wordt ook minder pluizig.

De conditioner kan ook een aanvulling zijn op de Redken Color Extend Magnetics shampoo voor geverfd grijs haar, omdat deze ook grijs pigment afzet op je haar waardoor het je geverfde grijze haar een frisse zilverkleur geeft.

Blond haar; natuurlijk & geblondeerd

Bij blond haar heeft de zon veel invloed op de kleur van het haar. Door de zon kan het haar juist lichter uitslaan of een gele ondertoon krijgen. Om deze ondertoon uit je blonde haar te krijgen heeft Redken een lijn voor blonde haren de Color Extend Blondage. Deze lijn is erop gemaakt om de gele en koperkleurige ondertonen uit je haar te verwijderen en werkt al na één behandeling. Deze behandelingen hoef je niet dagelijks uit te voeren, maar naar eigen wens om de juiste toon voor jouw blonde look te vinden.

Redken Color Extend Blondage Shampoo en Conditioner

Om je blonde haar te voeden en de gele ondertonen te verwijderen heb je de Shampoo en Conditioner van Redken Color Extend Blondage. Deze bevatten kleurcorigerende pigmenten om en zorgen al na één wasbeurt voor een frisse blonde kleur. Deze producten werken heel snel en handschoenen zijn daarom geen overbodig luxe ;)

Redken Color Extend Blondage Express Anti-Brass Mask

Heb je meer last van een oranje/koperkleurige gloed in je blonde haar dan kun je kiezen voor het Redken Color Extend Blondage Express Anti Brass masker. Dit masker neutralizeert de ondertonen  in je haar voor een koele blonde look. Het masker kun je tussen de 5 en 10 minuten laten zitten, hoe langer je het laat zitten hoe koeler de ondertoon in je haar wordt.

Bruin haar; natuurlijk en met highlights

Bij bruin haar zie je vaak lichtere of koperkleurige plukken in het haar. Om je haar egaal bruin te krijgen en een diepere tint te geven zul je deze koperkleur in je haar tegen moeten gaan. Hiervoor heeft Redken de Color Extend Brownlights serie ontwikkeld. Deze shampoo en conditioner bevatten blauwe pigmenten om je haar te ontdoen van de gele en oranje ondertonen in je haar. Door de blauwe pigmenten worden de oranje ondertonen gemaskeerd en zal je haar een koelere gloed krijgen zonder dat je eigen bruine haar verbleekt.

Bruin haar met Highlights

Heb je van nature bruin haar en wil je hierbij graag highlights, maar ben je bang dat de oranje ondertonen naar boven komen? Hier kun je geen andere blond of zilvershampoos voor gebruiken omdat dit je eigen bruine kleur te veel veranderd. Vooral wanneer je highlights hebt gezet is het belangrijk dat je deze haren goed verzorgd met een aanvullende conditioner. Met de Redken Color Extend Brownlights Conditioner geef je je haar deze extra voeding en tegelijkertijd ook de blauwe pigmenten die het nodig heeft om de koperkleur onder je highlights tegen te gaan.

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.