thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

De redding voor beschadigd blond haar; Kérastase Blond Absolu Cicaextreme

0
De redding voor beschadigd blond haar; Kérastase Blond Absolu Cicaextreme

Ontkleurd of geblondeerd haar. Zeker met het zonnige weer op komst wil je weer een mooie blonde look. Hoe houd je je (faux) blonde haar in topconditie ondanks de zware ontkleur of blondeer behandeling?

Om je haar te ontkleuren worden je haarschubben opengezet en de natuurlijke kleuring en bestanddelen uit je haar gehaald of in elk geval flink beschadigd. Hierdoor krijg je zwakker haar, sneller gespleten punten, haarbreuk en verminderde glans. Zeker voor je lange haar wil je niet dat het poreus wordt. Poreus geworden haar beschadigt sneller door invloeden van buitenaf, wrijving en (hitte) styling.

Een goede verzorging van geblondeerd of ontkleurd haar is dan ook van levensbelang. De Kérastase Blond Absolu lijn was er al op gericht om blond of geblondeerd haar een goede verzorging te geven, maar met de nieuwe Cicaextreme producten heb je een extra wapen tegen poreus haar; een lijn aan extreem verzorgende producten!

De Cicaextreme lijn bestaat uit drie producten;

  • Kérastase Blond Absolu Bain Cicaextreme Shampoo
  • Kérastase Blond Absolu Masque Cicaextreme Masker
  • Kérastase Blond Absolu Huile Cicaextreme Olie

 

Je kunt deze producten samen gebruiken voor een volledige routine om je poreuze haar te behandelen. De verschillende producten vullen elkaar aan voor de verschillende problemen. Je kunt ze ook individueel inzetten als aanvulling op je eigen routine, of voor die gebieden waar je wat extra verzorging nodig hebt.

De Cicaextreme producten zijn niet direct gericht op het kleurbehoud of het tegengaan van gele of koperkleurige ondertonen van je blonde haar. Hiervoor kun je deze Cicaextreme producten combineren met de zilvershampoo Kérastase Blond Absolu Bain Ultra Violet of het zilvermasker Kérastase Blond Absolu Masque Ultra Violet.

Zachte reiniging en voeding: Kérastase Blond Absolu Bain Cicaextreme

De Kérastase Blondabsolu Bain Cicaextreme is gemaakt op basis van een speciale Shampoo-in-Crème formule. In plaats van de gebruikelijke fles heb je nu een shampoo pot met een crèmige structuur. Dit zorgt voor minder wrijving omdat je de shampoo niet over het haar wrijft maar zacht in kunt masseren, omdat het minder vloeibaar is. Ook bevat deze crèmige shampoo meer voedende lipiden dan enige andere Kérastase shampoo. Hiermee voedt en hydrateer je je haar dus extreem goed, wat leidt tot verhoogde elasticiteit van de vezels. Hierdoor zal je haar zachter aanvoelen en beter bestand zijn tegen haarbreuk.

Diep voedend Masker: Kérastase Blond Absolu Masque Cicaextreme

Na het ontkleuren of blonderen van je haar is de haarvezel ernstig beschadigd en heeft de haarvezel een diepe voeding nodig. Deze kun je geven met de dit Kérastase Blond Absolu Masque Cicaextreme Masker. Dit masker richt zich voornamelijk op het herstellen en verzorgen van de vezels in het haar. Door in te zetten op het herstel van de haarvezel zorg je ervoor dat het haar weer sterker en veerkrachtiger wordt, zelfs al na één behandeling.

Dit masker heeft een gelachtige formule om de haarschubben weer te verzegelen. Deze , waardoor het de voeding ook beter vasthoudt. Hierdoor wordt het haar gladder, waardoor het minder zal pluizen en meer glans krijgt. Door je poreuze haar regelmatig met dit masker te behandelen krijgt je haar zijn elasticiteit terug en voorkom je haarbreuk en gespleten haarpunten.

Extra bescherming: Kérastase Blond Absolu Huile Cicaextreme

Wanneer je blonde haar gevoed is en verzorgd hebt, wil je hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Hiervoor bestaat de Leave-In haarolie Kérastase Blond Absolu Huile Cicaextreme. Deze haarolie geeft het haar extra bescherming, zodat jij ongestoord je dag door kunt.  De Cicaextreme olie bevat een intens versterkend olieconcentraat waarmee je het haar versterkt en sealt. Het geeft je poreus geworden ontkleurde haar of highlights meer weerbaarheid en glans. Het zorgt er ook voor dat de openstaande haarschubben geseald worden waardoor het haar gladder is en minder zal pluizen.

Daarnaast geeft het ook bij bescherming bij het stylen van je haar, de olie geeft namelijk een hittebescherming tot 230 graden Celsius. Dit zorgt ervoor dat je toch voorzichtig met hitte tools, zoals een föhn en stijltang, aan de gang kunt. Iets wat anders een no-go is voor poreus haar, omdat dit anders te veel schade aan je haar toe brengt.

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.