thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Verzorg je haar in de nacht!

0
Verzorg je haar in de nacht!

Wat is er nou beter dan ’s ochtends heerlijk fris op te staan. Met de juiste verzorging zorg je dat je niet alleen uitgerust, maar ook met gezond haar opstaat! Maar waar begin je en wat is er allemaal verkrijgbaar? In dit blog licht ik een paar verschillende type verzorging toe met suggesties voor producten in deze categorie!

Nachtverzorging voor je haar

Het voordeel van nachtverzorging is dat je niet hoeft zitten wachten tot het product zijn werking heeft gedaan, maar dat je haar en huid slapend rijkelijk gevoed worden. Nachtproducten bevatten daarom ingrediënten die lang en diep intrekken. Hierdoor kan het herstel en de groei tot diep in het haar gestimuleerd worden.

Niet alle producten die je overdag gebruikt kun je zomaar een hele nacht in je haar laten zitten. Sommige ingrediënten in haarmaskers werken niet beter of juist slechter door een hele nacht in het haar te laten. Vandaar dat je beter kunt kiezen voor producten die speciaal voor een hele nacht gemaakt zijn, of dat het bij het product vermeldt staat dat je het als leave-in voor de nacht kunt gebruiken. Sommige producten zouden zelfs schadelijk kunnen zijn als je het zomaar een hele nacht laat intrekken.

Gelukkig heeft Salontopper een heel breed assortiment waarbij ook nachtverzorging steeds groter wordt. We hebben een aantal producten voor je op een rij gezet!

Nachtelijke bescherming tegen pluizen en klitten

Wat is er vervelender dan ’s ochtends opstaan met onhandelbaar pluizig haar. Met verschillende leave in producten kun je het haar beschermen tegen de wrijving met je hoofdkussen. Door de wrijving zullen openstaande haarschubben in elkaar blijven hangen waardoor je klitten krijgt. Daarnaast zorgen openstaande haarschubben dat het vocht uit je haar verdwijnt. Met een nachtserum seal je de haarschubben en bescherm je het haar.

Voor een voedend en beschermend leave in gebruik je de Living Proof PHD Nightcap. Deze leave in bevat langdurig werkende ingrediënten waardoor het haar tot wel 5 dagen zachter en gladder zal zijn. De formule trekt gedurende de nacht in je haar en vlekt niet op je beddengoed!

Speciaal voor geblondeerd haar is er het nachtserum Kérastase Blond Absolu Cicanuit. Dit serum sealt de schubben die open blijven staan na de kleurbehandeling. De ingredïenten blijven hierdoor langer in het haar door werken en vocht wordt in het haar vastgehouden. Je haar zal met dit serum minder splijten, breken en pluizen.

De Beautypilow is misschien wel "maar"een kussen maar met een Beauty Pillow word je wakker zonder klitten in je haar of zonder pluishaar. Het blijft beter in model en wat ook erg belangrijk is is dat het helpt bij het voorkomen van gespleten haarpunten. Het heeft niet alleen voordelen voor je haar maar ook voor je huid. De Beauty Pillow helpt bij het minderen van rimpels, acné, onzuiverheden en slaapvouwen dus zorgt tevens voor een stralende huid.

Haarmaskers ’s nachts laten doorwerken

Wat is er beter dan ’s nachts je haar te verzorgen en ’s ochtends met een gezonde look op te staan. Een voedend masker kan meteen na het wassen aangebracht worden, maar sommige maskers kun je ook een hele nacht laten inwerken. Je hoeft dan maar een kleinere hoeveelheid in het haar aan te brengen voor hetzelfde resultaat. Omdat de voeding en ingrediënten lang in het haar kunnen doorwerken. Het masker wordt dan vaak wel wat harder waardoor je het ’s ochtends nog wel uit je haar moet wassen. Om het uit te wassen moet je het masker eerst heractiveren door het haar met water te masseren. Vervolgens kun je je haar weer uitspoelen.

Hieronder zie je een aantal maskers die je zorgeloos een hele nacht in het haar kunt laten inwerken:

Rust voor je hoofdhuid

Gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Hier komt je haar tenslotte vandaan. Om je hoofdhuid ’s nachts te verzorgen kun je verschillende soorten producten gebruiken. Hier licht ik er twee toe:

De Mediceuticals MX Dual Therapy heeft zoals de naam het al zegt een dubbele werking. Dit haarmasker breng je dicht bij de hoofdhuid aan zodat het ook de hoofdhuid kan voeden. De zachte ingrediënten maken het product geschikt voor een lange inwerkperiode gedurende de hele nacht. Dit masker van Mediceuticals repareert en revitaliseert je haar en brengt daarnaast je hoofdhuid in topconditie!

Oway Nocturnal Hair Remedy is een nachtserum om je hoofdhuid te verzorgen en daarmee haargroei te stimuleren. Dit product breng je 3 tot 4 keer per week aan op een schone droge hoofdhuid en laat het vervolgens de hele nacht in de hoofdhuid trekken. Na 3 maanden zal de haargroei zichtbaar verbeteren doordat cel vernieuwing wordt gestimuleerd.

Wat zijn jouw favoriete nachtproducten? Of heb jij nog tips voor nachtelijke haarverzorging laat ze achter in de reaties!

Have a good one!

Gerben

Reactie plaatsen

Blog

Alle Haartypes


Gerben

Gerben

Online Marketeer || 30 jaar || Koken & Eten || Reizen || Lifestyle || Haar & Verzorgingsproducten

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.