thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Ontkleurd haar detoxen met Metal Detox

0
Ontkleurd haar detoxen met Metal Detox

L’Oréal Professionnel heeft een nieuwe lijn voor gekleurd, of eigenlijk geblondeerd haar; Serie Expert Metal Detox. Deze lijn, zoals de naam al zegt, geeft een detox aan je haar en specifiek voor de metalen in het haar. Ik hoor je denken,  zit er metaal in mijn haar? Jazeker, hoe dit komt en wat het effect hiervan is leg ik in deze blog uit. Nog belangrijker natuurlijk hoe L’Oréal Professionnel Metal Detox je hierbij kan helpen!

Metalen in je haar!?

Heb jij dat ook? Dat je haar warm of geel uitslaat? Natuurlijk ken je de zilvershampoos die deze kleuren onderdrukken en neutraliseren. Het is natuurlijk beter om de bron van deze warme tonen uit te schakelen. De bron van deze warme tonen is onder andere kleine metaaldeeltjes in je haar. Dit komt doordat de metalen deeltjes zoals koper reageren op het haar. Ook door oxidatie van deze metalen deeltjes door uv-straling, dus de zon, wordt dit effect versterkt. Naast het beïnvloeden van de kleur kunnen deze metalen je haar ook zwakker maken, waardoor haarbreuk vaker voorkomen.

Hoe komen deze metalen dan in je haar terecht? Metaaldeeltjes komen van nature voor in je haar, maar komen ook in het haar door het kraanwater waar jij je haar mee wast.  Het is dus onvermijdelijk dat deze metaaldeeltjes in je haar terechtkomen. Met Metal Detox kun je dit probleem dus verhelpen. Dit is belangrijk zowel voor, tijdens als na de kleuringsservice!

Metal Detox bestaat uit een drie producten voor thuis en één product dat bij de kleurbehandeling gebruikt hoort te worden. 

In Salon Metal Detox Behandeling

Tijdens de kleurbehandeling doet jouw kapper er natuurlijk alles aan om het haar naar jouw wens te maken. Wordt jouw haarkleur snel warm of heb jij problemen met haarbeschadiging na het ontkleuren. Bij een balayage, kleurbehandeling of het kleuren van je haar kunnen de metalen in je haar de oorzaak zijn. Je kunt deze metaaldeeltjes na het verven uit je haar verwijderen, maar de kapper kan dit ook al doen, voordat je een kleurbehandeling ondergaat. Daarvoor is de Metal Detox Pre-Spray beschikbaar. Dit is een professioneel product en moet ook door een professional toegepast worden. Vraag daarom je kapper naar de mogelijkheden van dit product.

Thuis je haar Detoxen

De kappersbehandeling alleen is helaas niet genoeg voor het verwijderen van de metalen deeltjes uit je haar. Dus na je ontkleurservice of balayage moet je ook thuis nog regelmatig je haar detoxen om de effecten van de metalen deeltjes tegen te gaan. Hiervoor zijn drie producten die je kunt gebruiken om je haar te detoxen: Metal Detox Shampoo, Metal Detox Masker en Metal Detox Care Conditioner. Je kunt deze producten in combinatie gebruiken of opnemen in je eigen haarroutine.

  • Metal Detox Shampoo; Was je haar zoals gebruikelijk en spoel grondig uit.
  • Metal Detox Masker; Gebruik wanneer nodig op gewassen haar en laat dan maximaal 5 minuten intrekken.
  • Metal Detox Care Conditioner; Breng aan op gewassen haar en laat 1 tot 2 minuten intrekken voordat je het uitwast.

Hoe vaak je de producten moet gebruiken hangt af van je haarkleur en welke toon je wilt behouden. Daarnaast is ook de waterkwaliteit van belang, omdat de metalen deeltjes door het water waarmee je je haar wast in het haar komen. Dit is dus voor iedereen anders.

Wat vind jij van deze nieuwe Metal Detox producten? We zijn erg benieuwd naar jouw mening! Laat het hieronder weten of laat een review achter!

Have a good one,

Gerben

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.