thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Geen warme tonen meer met L’Oréal SE Chroma Creme

0
Geen warme tonen meer met L’Oréal SE Chroma Creme

Of je nu blond, bruin of zwart haar hebt, een mooie koele toon verdiept je haarkleur. Al een paar jaar domineren de zilvershampoos met paarse pigmenten de haartrends, maar vooral voor blond haar. Voor bruin of zwart haar is zilvershampoo niet het juiste product. L’Oréal Professionnel heeft de oplossing met Serie Expert Chroma Creme! Deze drie nieuwe kleurneutraliserende shampoos zijn ieder speciaal gericht op bruin, zwart en toch ook weer blond haar!

Ga warme tonen tegen!

Je wilt natuurlijk de ideale haarkleur hebben, helemaal als je jouw haar hebt laten verven. Een klein toonverschil zorgt al voor een hele andere haarkleur. Blond wordt sneller geel, bruin haar kan warme of oranje ondertonen krijgen en bij zwart haar kan een warme rode gloed zichtbaar worden. Dit komt door natuurlijke processen in het haar. Zoals oxidatie van het haar, maar ook door Uv-stralen van de zon.

Al langer waren er zilvershampoos voor blond haar. De zilvershampoos bevatten paarse pigmenten omdat deze de gele kleur neutraliseren. Dit komt doordat geel tegenover paars staat in het kleurenwiel. De tegenovergestelde kleuren sluiten elkaar als het ware uit. Voor de oranje en rode tonen in het haar zijn er daarom dus blauwe en groene shampoos ontwikkeld!

Chroma Creme Shampoo

Zoals je in kan zien zijn er verschillende punten waarop de kleuren tegenover elkaar staan. Zo kun je de ongewenste rode, oranje en gele tonen tegengaan met groene, blauwe en paarse pigmenten oftewel de drie nieuwe Chroma Creme Shampoos!

Kleurcorrigerende shampoos

Veel neutraliserende shampoos werken uitdrogend op het haar, maar deze L’Oréal Professionnel Serie Expert Chroma Crème Shampoos zorgen voor reiniging, verzorging en kleurneutralisatie. Door naast de kleurneutralisatie ook verzorging te bieden zorgt de shampoo dat je haar gezonder en mooier blijft. Het haar zal er frisser, stralender en glanzender uit blijven zien.

De drie verschillende Chroma Creme Shampoos

Van Chroma Creme zijn drie varianten voor blond, bruin en zwart haar.

Gele tonen in blond haar: Chroma Creme Purple Shampoo

Voor blond haar is er een Chroma Creme shampoo met paarse pigmenten. Het paarse pigment gaat de gele gloed tegen en zorgt voor een heldere koele blonde kleur. Deze shampoo laat je 2 tot 5 minuten inwerken.

Chroma Creme Shampoo blond haar

Oranje tonen in bruin haar: Chroma Creme Ash Shampoo

Voor bruin haar is er de Chroma Creme Ash Shampoo met blauwe pigmenten. Bruin haar met warme tonen zal door deze shampoo een diepere en koelere kleur krijgen. Deze blauwe pigmenten werken minder sterk dan paarse pigmenten en moeten daarom tussen de 5 en 15 minuten inwerken.

Chroma Creme Shampoo bruin haar

Rode tonen in zwart haar: Chroma Creme Matte Shampoo

Je denkt misschien zwart is zwart en daar zie je geen kleurtonen in. Toch is dit wel het geval en zeker bij geverfd zwart haar. Bij het vervagen van de kleur worden ondertonen zichtbaar, waardoor het de tonen in je haar wel degelijk beïnvloedt. Om de rode en warme ondertonen tegen te gaan gebruik je hiervoor de Chroma Creme Matte Shampoo met groene pigmenten. Deze moet je 5 tot 15 minuten laten inwerken om alle rode tonen te kunnen neutraliseren.

Chroma Creme Shampoo zwart haar

En ben jij al enthousiast geworden over de L’Oréal Professionnel Serie Expert Chroma Creme Shampoos? Wij zijn erg benieuwd naar de reacties van onze toppers!

Have a good one,

Gerben

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.