thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Innovatief en vernieuwend: the Insiders Hair

1
Innovatief en vernieuwend: the Insiders Hair

Wij hebben weer een parel van een merk toe mogen voegen aan ons assortiment, namelijk The Insiders Hair. Dit merk heeft verschillende haarproducten in hun assortiment en je kunt er met elk haartype terecht. The Insiders streeft ernaar ervaringen, dromen en ideeën met elkaar te verbinden zodat er geweldige producten kunnen ontstaan.

The Insiders is ontstaan toen drie zakenpartners besloten hun grootste droom te realiseren. Met een combinatie van ruime ervaring in de haarindustrie, toegang tot de geheime kneepjes van het vak en een sterk netwerk van experts was het opzetten van the Insiders een logische volgende stap.

Haarverzorging

The Insiders heeft een aantal fijne haarverzorgingsproducten in hun assortiment die jouw haar optimaal reinigen en verzorgen

Shampoo

Van een super gladde coupe tot volumineuze lokken: de shampoos van the Insiders helpen jou elk gewenst eindresultaat te bereiken. The Insiders heeft meerdere shampoos in hun collectie voor verschillende haartypes, zo kun jij altijd terecht voor een geschikte shampoo.

Conditioners

De conditioners van The Insiders zitten vol met essentiële oliën, proteïnen, vitaminen en mineralen. Ze zijn gemaakt om je haar te verrijken en verzwaren het haar niet. Met deze conditioners houdt jij je haar gezond, gehydrateerd en sterk.

Haarmaskers

The Insiders heeft haarmaskers voor verschillende doelen. Wil jij je kleur behouden, je krullen reconstrueren of toch liever je haar hydrateren? Het kan allemaal.

Treatments

Wil jij graag gezonder, glanzender en zachter haar? Gebruik dan eens het treatment product van The Insiders. Dit product bevat het ‘Bond Therapy Complex’ waarmee essentiële hechtingen, diep in de haarschacht, kunnen worden hersteld.

Styling

Fijne stylingsproducten zijn essentieel bij het creëren en shapen van je eigen stijl. De stylingsproducten van The Insiders helpen je hierbij. Een fijne bijkomstigheid: je haar zal altijd touchable aan blijven voelen.

Borstels & tools

Naast fijne haarproducten heeft The Insiders een aantal borstels en tools die het stylen van je haar nog makkelijker maken

Borstels

Met hun borstelcollectie wil The Insiders jou graag een ultieme en professionele stylingervaring bieden.

Tools

De tools uit de tool-collectie geven jou in een handomdraai prachtige krullen of een pluisvrije coupe.

Ben jij benieuwd geworden naar de producten van The Insiders? Ze zijn vanaf nu te verkrijgen!


reacties (1)

Hee hoii,

Leuk artikel! Ik gebruik zelf de shampoo, dus top om terug te lezen! :D

xx Indie

Door op 28-10-2022

Reactie plaatsen

Blog

Alle Haartypes


Milou

Milou

Productmanager || 24 jaar || Bourgondisch genieten || Tennis || Haar- en verzorgingsproducten

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.