thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Top 5 Kérastase producten

1
Top 5 Kérastase producten

Ken jij al de populaire Kérastase producten? Het is namelijk één van de populairste merken bij Salontopper en voor velen echt een must! Maar wat zijn nou de beste Kérastase producten? We hebben een lijstje gemaakt met de 5 populairste Kérastase producten naast de shampoos. Want de Kérastase shampoos zijn heel populair, maar wat zijn nou nog meer goede haarproducten van Kérastase?

Top 5 Kérastase haarproducten bij Salontopper

De top 5 aanvullende Kérastase haarproducten zijn de zogenoemde Kérastase Iconics. Deze kun je herkennen aan het Iconic label. Deze zijn naast de shampoos de populairste producten van Kérastase en als ze bij jou haartype passen, moet je ze echt een keer proberen!

Kérastase Blond Absolu Cicaflash

Voor blondines, natuurlijk of geblondeerd, is de Kérastase Blond Absolu Cicaflash een geweldige conditioner. Deze helpt het haar te herstellen en te hydrateren door een flinke dosis Hyaluronzuur en Edelweiss. Deze ingredienten zorgen voor een goede verzorging en daarna voelt je haar zacht, luchtig en levendig. De Edelweiss in deze conditioner helpt zelfs met het beschermen van je haar tegen dagelijkse schade!

Chronologiste Masque Intense Régénerant

De Kérastase Chronologiste lijn is gericht op het ouder wordende haar en zorgt dat het jeugdig blijft ogen en voelen. Hierbij is het Kérastase Chronologiste Masque Intense Régénérant onmisbaar. Dit masker zorgt voor zowel hydratatie als voeding van het haar waardoor het sterker en veerkrachtiger wordt. Daarnaast geeft het masker een langdurig anti-frizz effect. Met dit masker geef je jouw haar een luxe behandeling met jeugdiger en glanzend haar als resultaat!

Kérastase Elixir Ultime L'Huile Originale

Deze haarolie is echt een icoon voor in je badkamer. De luxe uitstraling zit niet alleen aan de buitenkant, maar ook de olie is een pure luxe. De krachtige oliën zorgen voor regeneratie van het haar en herstelt de haarvezel. Door regelmatig gebruik zullen gespleten haarpunten verminderen en voelt je haar weer sterk en gezond. Maar het heeft natuurlijk ook een direct effect! Je haar krijgt namelijk een directe glans boost en dof haar is verleden tijd!

Genesis Serum Anti-Chute Fortifiant

Het komt veel vaker voor dan je misschien denkt, maar haaruitval bij vrouwen is een echt probleem. Met het Kérastase Genesis Serum Anti-Chute Fortifiant kun je de haargroei stimuleren zodat dunner wordend haar beter en dikker groeit. Dit zorgt ervoor dat de hoofdhuid gezond wordt en optimale haargroei kan plaatsvinden. Een gestreste hoofdhuid is namelijk één van de oorzaken van haaruitval bij vrouwen. Door dit serum zorg je voor een gezonde hoofdhuid, optimale haargroei en het beste vermindering van haaruitval!

Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum

Op zoek naar een aanvullende verzorging voor je beschadigde haar, maar geen zin of tijd om uren bezig te zijn? Wat is er beter dan slapend je haar verbeter. Met dit Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum kun jij precies dit doen! Het leave-in nacht serum bevat hydraterende en voedende ingrediënten die door de lange inwerking tot diep in het haar kunnen intrekken. Jij staat vervolgens op met satijnzacht en makkelijk te stylen haar!

Kérastase Haarverzorging

Wat is jouw ervaring met deze 5 toppers van Kérastase haarverzorging? We horen  het graag van je!

Have a good one,

Gerben


reacties (1)

Hoe breng ik de serum aan op droog haar??? Alleen op de hoofdhuid??? Door de vele medicatie ( 4 maanden ziekenhuis) heb ik de helft vannen haren verloren. Graag advies van jullie..

Door op 11-05-2023

Beste Christiane,

Bedankt voor je vraag! Wat vervelend dat door behandeling je haar is uitgevallen.

Het Genesis serum moet je aanbrengen op handdoekdroge hoofdhuid, dus het mag iets vochtig zijn, maar droge hoofdhuid kan ook. Je brengt het serum direct aan op verschillende plekken op de hoofdhuid en masseert het dan uit. Vervolgens laat je het gewoon intrekken, dus niet uitspoelen. Het is een lange kuur van 6 weken die helpt het haar te behouden en bestaande groei versterkt.

Met vriendelijke groet,
Gerben

Door op 12-05-2023

Reactie plaatsen

Blog

Alle Haartypes


Gerben

Gerben

Online Marketeer || 30 jaar || Koken & Eten || Reizen || Lifestyle || Haar & Verzorgingsproducten

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.