thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Hoe geef je fijn haar meer volume?

0
Hoe geef je fijn haar meer volume?

Wat is fijn haar? Fijn haar wordt vaak verward met dun haar, maar het is niet hetzelfde. Bij fijn haar praat je over de dikte van één haar, terwijl je bij dun haar verwijst naar de hoeveelheid haar op de hoofdhuid. Fijn haar kan dik of dun zijn, maar de haren zijn fijner van structuur. Het haar heeft over het algemeen weinig volume, is sneller vet en het heeft meer klitten. In deze blog kom je erachter welke producten je het beste kan gebruiken om meer volume in fijn haar te krijgen.

Producten voor fijn haar

Het kiezen van de juiste producten is erg belangrijk bij fijn haar. De meeste producten verzwaren het haar, waardoor het futloos oogt. Probeer eens de Wella Professionals Invigo Volume Boost lijn, deze producten zijn speciaal ontwikkeld om fijn haar meer body te geven. Wil je echt meer volume creëren? Dan is het ook belangrijk om goede stylingproducten te gebruiken.

Beste volume spray voor fijn haar

De Wella Professionals Invigo Volume Boost Uplifting Care Spray geeft je haar meer volume zonder het te verzwaren. Deze lichte formule geeft body aan het haar, een prachtige glans en zorgt voor meer volume tijdens het föhnen.

Beste haarlak voor fijn haar

Om je prachtige volume look vast te houden is het belangrijk om een fijne haarlak of finishing spray te gebruiken. De Wella Professionals EIMI Mistify Light heeft een lichte fixatie die het haar niet verzwaart.

Beste volume mousse voor fijn haar

Met de Wella Professionals EIMI Natural Volume Mousse creëer je meer volume van de haaraanzet tot de punten. Het haar krijgt een zachte en lichte versteviging, waardoor je geniet van meer volume.

Volume kapsels voor fijn haar

Heb je een korte coupe of lange lokken? Ieder kapsel is natuurlijk anders. Vaak wordt er bij lang, fijn haar gekozen voor luchtige laagjes, maar een schouderlange bob is ook favoriet. Je haarlook moet natuurlijk bij je gezicht passen, daarom raden wij aan om advies te vragen bij je kapper. Met de juiste producten kan je in ieder geval al meer volume maken in je haar, voor een volumineuze look!

Tips

  • Laat je haar aan de lucht drogen. Gebruik je wel een hitte tool? Zet deze dan op de laagste stand én gebruik een heat protection.
  • Borstel je haar nooit als het nat is. Het haar kan hierdoor snel afbreken.
  • Gebruik een haarborstel met everzwijnharen.
  • Draag je je haar vaak vast? Gebruik dan een zacht en dik elastiek, zoals een scrunchie of invisibobble.
  • Was het haar maximaal 3 keer per week.
  • Gebruik niet teveel stylingproducten, hierdoor kan het haar verzwaren.
Reactie plaatsen

Blog

Fijn Haar


Nienke Ankersmit

Nienke Ankersmit

Online Marketeer | Schoonheidsspecialiste | Haar-, huid- & beauty producten | 26 jaar

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.