thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Meer volume in je haar? Deel 2!

0
Meer volume in je haar? Deel 2!

Een aantal weken geleden besproken we al een aantal tips in onze eerste blog over het verkrijgen van meer volume in je haar.  Waar we daar voornamelijk specifieke producten besproken, hebben we nu wat meer algemene tips voor je. Wil je dus meer volume in je haar? Les dan snel verder!

Gebruik een föhn

Gebruik makend van een föhn creëer je nog altijd op de beste manier meer volume in je haar. Een optie is om je hoofd 'op de kop' te houden zodat je haren naar beneden hangen. Als je tegelijk je hoofdhuid 'masseert' en de föhn erop zet, ontstaat er meer volume in je haar. Een nog betere optie is om het 'gewoon rechtop' te föhnen terwijl je gebruik maakt van een krulborstel. Een goede krulborstel die wij aanraden is de Babyliss Pro Blue Lightning Air Styler.

Gebruik shampoo's en conditioners verstandig

In onze blog van vorige week las je al dat je je haar niet te vaak moet wassen. Je haar wordt hier dunner van en verslapt. De keren dát je een shampoo gebruikt moet je het goed uitspoelen. Resten shampoo verzwaren je haar waardoor het meer gaat hangen: je haar zakt in. Hetzelfde geldt voor de conditioners die je gebruikt: spoel ook deze goed uit. Zorg ook dat je een lichte conditioner gebruikt als je zoveel mogelijk volume in je haar wilt.

Gebruik een krultang

Krultangen zijn in eerste plaats, verrassend, geschikt voor het maken van krullen. Je gebruikt echter ook je krultang voor het zorgen voor meer volume. Draai je lokken zo dicht mogelijk door tot aan de wortel. Je zult zien dat je nu in eerste instantie inderdaad veel krullen hebt gekregen, maar wanneer je die er met je vingers weer uitstrijkt, ontdek je dat je een stuk meer volume in je haar hebt.

Wissel af

Wist je dat altijd maar hetzelfde kapsel niet bevorderlijk is voor het volume in je haar? Je haar went dan aan de vorm waarin het zit en zal uiteindelijk slapper worden en inkakken. Wissel daarom eens af hoe je je haar draagt. Dat hoeft echt niet een rigoureus ander kapsel te zijn, het haar de andere kant op laten vallen scheelt vaak al een hoop!

 

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.