thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Meer volume in je haar? Gebruik deze producten!

0
Meer volume in je haar? Gebruik deze producten!

Ben je op zoek naar manieren om meer volume in je haar te krijgen? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze gids leggen we uit hoe je meer volume in je haar kunt creëren met behulp van verschillende producten en technieken.

Gebruik de juiste haarproducten

Het gebruik van de juiste haarproducten is essentieel om meer volume in je haar te krijgen. Er zijn verschillende producten op de markt die speciaal zijn ontworpen om je haar meer volume te geven. Hier zijn enkele van de meest effectieve:

Volume shampoo

Een volume shampoo is speciaal ontworpen, zoals de naam al zegt, om je haar meer volume te geven. Terwijl het je haar grondig reinigt, gaat het nog een stap verder. Deze speciale shampoo bevat ingrediënten die doelgericht werken om je haar vanaf de wortels op te tillen. Het resultaat is direct zichtbaar: je haar ziet er voller uit en voelt licht en luchtig aan.

Volume poeder

Dit is een geweldig product om direct volume aan je haar toe te voegen. Een volumepoeder stelt je in staat om in een handomdraai volume aan je haar toe te voegen. Je hoeft alleen maar een beetje van dit poeder op je haaraanzet te strooien en het zachtjes in te masseren. Het resultaat is verbluffend en meteen merkbaar. Je haar ziet er levendiger en voller uit.

Volume spray

Net als het volume poeder geeft een volumespray je haar direct een boost, maar met het voordeel dat je het over je hele haar kunt vernevelen en niet alleen bij de wortels. Met een paar keer sprayen kun je je platte lokken transformeren in volumineuze, levendige krullen of golven. Het is de ideale keuze voor die momenten waarop je haar wat extra pit kan gebruiken.

Haarmousse

Een haarmousse is een veelzijdig product dat geschikt is voor iedereen die droomt van haar met volume. Haarmousse is licht van gewicht en zorgt voor een natuurlijke look zonder het haar te verzwaren. Het kan worden gebruikt voor verschillende haarstijlen, van golvend tot steil, en geeft je haar dat moeiteloze volume dat je wilt bereiken.

Technieken om meer volume in je haar te krijgen

Naast het gebruik van de juiste producten, zijn er ook verschillende technieken die je kunt gebruiken om meer volume in je haar te krijgen. Hier zijn enkele van de meest effectieve:

  • Blow-drying: Door je haar ondersteboven te föhnen, kun je veel volume toevoegen. Zorg ervoor dat je je haar bij de wortels optilt terwijl je het droogt. Gebruik vervolgens een ronde borstel of een föhnborstel om nog meer volume en een prachtige blow-out te creëren.
  • Touperen: Dit is een oude techniek die nog steeds zeer effectief is. Het houdt in dat je je haar bij de wortels kamt om volume te creëren.
  • Gebruik van rollers: Rollers zijn een geweldige manier om volume aan je haar toe te voegen. Je kunt ze in je haar doen terwijl het nog vochtig is en ze laten zitten tot je haar droog is.

De juiste producten en technieken

Het creëren van meer volume in je haar hoeft niet moeilijk te zijn. Met de juiste producten en technieken kun je een volle, volumineuze look creëren die de hele dag meegaat. Of je nu kiest voor volume shampoo, volume poeder, volume spray of haarmousse, je zult zeker het verschil merken.

Probeer vandaag nog enkele van deze tips en trucs uit en geef je haar een volume boost!

Reactie plaatsen

Blog

Tips Fijn Haar


Fleur van Aggelen

Fleur van Aggelen

Beautywatcher. Aspirant blogmeisje. Houdt van katten, haken, cocktails en jaren '70 disco.

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.