thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Wella Professionals Texturizing Spray

Van beach waves tot een prachtige glans met texturizing spray regel je het allemaal! Met Wella Texturizing spray geef jij je haar de look die jij graag wilt creëren. Sommige texturizing sprays zijn echt gericht op het creëren van volume, zoals de Sugar Lift en de Perfect Setting spray. 

Sortering

Per pagina
Wella Professionals
Haartype
Uitgelicht
Prijs

Textuur in je haar met Wella Professionals Texturizing Spray

Bij Wella Professionals zijn er verschillende texturizing sprays, deze vallen onder de EIMI Stylingslijn. Een texturizing spray is echt om meer textuur en een effect aan het haar toe te voegen. Het is dus echt iets anders dan een finishing spray ofwel haarlak, die echt gericht is op versteviging. Veel texturizing sprays helpen je, net als haarmousse, met het creëren van meer volume in het haar.

EIMI Ocean Spritz: Wil jij die heerlijke structuur van een dagje strand in je haar? Dan is de Ocean Spritz texturizing spray iets voor jou! Deze zoutspray geeft jouw haar die messy look van beach waves.

EIMI Perfect Setting: Voor een prachtig volume na het föhnen en tegelijkertijd hittebescherming gebruik je de Wella Professionals EIMI Perfect Setting spray.

EIMI Body Crafter: Geef extra volume aan je haar met deze volume texturizing spray. Deze Wella Professionals EIMI Body Crafter spray creëert meer volume vanaf de haaraanzet, zonder het haar stug of stijf te maken.

EIMI Sugar Lift: Aan deze Sugar Lift is suiker toegevoegd die de textuur en volume in je haar brengt. Daarnaast geeft deze Wella Texturizing Spray je haar een boost in glans.

EIMI Fresh Up: Deze spray helpt je krullen te verfrissen en weer in model te brengen. Deze texturizing spray voor krullen geeft je haar een kleine fixatie met hold level 1 met een boost voor de definitie van je krullen.

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.