thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Spring & summer haartrends ☀

1
Spring & summer haartrends ☀

Een paar weken terug was het heel even een beetje lente in het land. Hoewel het nu weer gewoon winterjassen-weer is, heb ik de lente al in m’n bol. Oh wat kijk ik uit naar de tijden dat je vanuit je werk op een terrasje neerstrijkt en naar die lange zomeravonden buiten. Daar hoort ook een nieuw, fris kapsel bij. Wat is in dit voorjaar en deze zomer? Ik praat je bij!


trend 1

  • 50 shades of blond

Grijs-blonde tinten of juist de Blake-Lively-achtige goudblonde lokken. Rosé-kleuren en heel lichtblond zoals na een paar weekjes zon ontstaat. Je hoeft niet meer te kiezen. Dit jaar mag het allemaal door elkaar. Je eigen haarkleur gecombineerd met allerlei tinten blond. Zolang het er maar natuurlijk uit blijft zien. Belangrijk is dat de kapper highlights inzet op allerlei verschillende hoogtes. Zo krijg je een speels effect, alsof de zon haar werk heeft gedaan <3.


trend 2

  • Rock ‘n roll krullen

Ben je gezegend met een mooie bos krullen? Laat ze lekker rock ‘n roll knippen. Niet te netjes, niet als een soort balletje op je hoofd. Laat het lekker imperfect zijn, speels en een beetje wild. Tip: laat je krullen droog knippen. Als je het nat laat knippen wordt het juist snel veel te symmetrisch. 

trend 3

  • Sunkissed brunette

Go a little blond, brunette! Net een beetje sunkissed blond door je bruine haar. Perfect voor de lente en de zomer. Tip: vraag je kapper of ze het niet met folie inbrengt, maar het er eigenlijk ‘inschildert’. Zo krijg je de perfecte naadloze overgang. En het fijne aan deze trend is; je hoeft het niet bij te houden. Laat het lekker uitgroeien!

trend 4

  • 60s: pony & bob

Zeker niet voor iedereen, want je moet er een beetje lef voor hebben: de pony met een bob. Een lange of een korte bob, kijk samen met jouw kapper wat het beste bij jouw gezicht past. Wie het aandurft is dit jaar wel helemaal on trend. Op de catwalk zie je het veel terug; een bijna Vidal Sassoon-achtige strakke pony met korte bob. Lekker 60s. Ik hou ervan!

trend 5

  • Colour

De pastel-haartrend kennen we al een tijdje. Roze en blauwe tinten in je haar. Maar dit voorjaar mag je er nog een schepje bovenop doen. Van pastel wordt het steeds meer echt statement roze of blauw (dé kleur van dit jaar). En dan het liefst je hele haar. Deze trend is voor the true wild babes! Volgende keer vertel je ik er meer over. Want hij is zo leuk!


Liefs!


reacties (1)

Leuk artikel!

Door op 21-03-2019

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.