thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Dé haartrends van de herfst en winter 2023

0
Dé haartrends van de herfst en winter 2023

Bladeren die vallen en de temperatuur die daalt; de herfst en winter staan weer voor de deur! Tijdens deze seizoenen is het niet alleen tijd om je garderobe om te wisselen, maar ook om je haarkleur en kapsel te vernieuwen en aan te passen op de nieuwste trends van dit najaar.  Of je nu op zoek bent naar een subtiele verandering of bereid bent om een gedurfde stap te zetten; in deze blog vertel ik je over de meest inspirerende haartrends van de herfst en winter 2023. Lees snel verder om te ontdekken welke trends je niet mag missen.

Cowboy Copper

Cowboy Copper is dé haarkleur van dit najaar. Ik hoor je denken; Cowboy Copper, wat is dat voor een kleur? Nou, deze haarkleur is eigenlijk een samensmelting van verschillende ledertinten met klassieke roodharige tinten. Deze haarkleur gaat in op de ondertonen van een brunette en rijke diepkoperen accenten. Aan deze haarkleur zit ook nog een fijn voordeel: door de bruine ondertoon blijft de haarkleur langer zitten dat een gemiddelde levendige koper kleur.

Italian bob

Een bob zie je elk seizoen weer terugkomen, maar dan net in een andere vorm. Dit najaar is de Italian bob helemaal on trend! De lengte van deze bob rijkt tot (of net iets onder) de kin en bevat subtiele laagjes. De bob heeft veel beweging en is zacht, speels en volumineus afgewerkt. Je kunt met deze haarstijl ontzettend veel kanten op qua styling. Doordat deze bob iets langer is dan de gemiddelde bob kun je het bijvoorbeeld vastzetten met een clip, het dragen in een paardenstaart of het tot een volumineus Hollywood kapsel föhnen. Dus wil jij niet vastzitten aan een het dragen van een kapsel op één manier? Dan biedt deze haarstijl de uitkomst!

Goed gestrikt

Wanneer je wel houdt van het dragen van accessoires in je haar, dan zit je met deze trend wel goed! Strikjes in het haar zullen namelijk helemaal terugkomen in de herfst en winter van 2023. In de afgelopen tientallen jaren zijn strikken natuurlijk al vaak teruggekomen als trend. Wat de ‘haarstrik trend van 2023’ onderscheidt van de trends van voorgaande jaren, is hun eenvoud. De strikken dienen niet als hoofdact, maar zijn bedoeld om net wat extra’s aan je look toe te voegen.

Er is eigenlijk geen manier waarop je de strikjes hoort te dragen. Zo kun je kiezen voor een grote strik om je halve-updo op te leuken, of meerdere strikjes verdeeld over het hele haar.

Zijwaarts volume

Wil je de trends volgen, maar heb je geen zin om veel verandering aan te brengen aan je haar? Ga dan voor de volumineuze sidepart. Je kunt deze trend op bijna elke haarlengte toepassen, je maakt namelijk alleen een simpele zijscheiding. Creëer vervolgens een volumeboost, zodat je deze look net dat beetje extra geeft. Je kunt gemakkelijk volume bij de aanzet creëren met onder andere een Warme luchtborstel, haarmousse, volumespray of volume poeder

Voor welke trend ga jij?

Liefs, 

Milou

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.