thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

De leukste zomer haartrends voor 2024

0
De leukste zomer haartrends voor 2024

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om de leukste zomer haartrends voor 2024 uit te lichten. Ook dit seizoen zijn er weer volop leuke haartrends om uit te proberen, ongeacht je haarstijl. We nemen je mee langs de populairste looks voor deze zomer.

Clips: de must-have accessoire

Clips zijn al een tijdje helemaal in, en ook deze zomer zul je ze veel terugzien. Met een clip zet je jouw haar gemakkelijk vast tijdens een warme zomerdag en creëer je tegelijkertijd ook nog eens een hele leuke haarlook. Deze handige haaraccessoire is geschikt voor elk haartype en verschillende haarlengtes.

Veelzijdige sjaaltjes

Onder de haaraccessoires vind je deze zomer nog een hele leuke trend terug, namelijk sjaaltjes. Een sjaaltje kun je op vele manieren in je haarstijl verwerken. Wikkel hem bijvoorbeeld om je staart of vlecht hem mee in je haar. Een ander fijn voordeel: bind het sjaaltje over je hoofd en bescherm tegelijkertijd je haar en hoofdhuid tegen de UV-stralen van de zon!

Stijlvolle braids

Vlechten zijn weer helemaal in deze zomer. Deze haarstijl is ideaal wanneer je jouw haar uit je gezicht wilt dragen, maar je creert er bijvoorbeeld ook snel een hele leuke festivallook mee. Ga voor één grote losse vlecht met beachwaves of voor een speelse look en kies voor twee kleine vlechtjes langs je gezicht. Kortom; er zijn heel veel stijlen mogelijk, dus er is er vast eentje die perfect bij jou past!

Tip: met de vlechten van Infinity Braids voeg je heel gemakkelijk een vlecht aan je haarstijl toe!

Zachte transities en warme tonen

Deze haartrend staat in het teken van zachtheid en warmte. Vergeet de scherpe contrasten; het draait deze zomer allemaal om soepele overgangen en warme tonen, die je look moeiteloos naar een hoger niveau tillen. Denk aan een shadow balayage met zachte overgangen tussen tinten, waardoor je haar een natuurlijke, zonovergoten gloed krijgt. Karamel-, honing- en gouden tinten voeren de boventoon. Deze trend is subtiel, elegant en past perfect bij de zomerse sferen.  

Fluffy hair: volume en textuur

Hoe groter, hoe beter! Deze zomer zeggen we namelijk gedag tegen de strakke kapsels en hallo tegen meer volume en textuur.  Om je haar die extra volume boost te geven, gebruik je het beste lichte stylingproducten zoals een haarmousse, volumepoeder of droogshampoo. Ze voegen luchtigheid toe, laten je haar voller lijken en geven het die onmiskenbare textuur.

Tips om je haar te beschermen in de zomer

De zomer is heerlijk, maar kan ook een uitdaging zijn voor je haar. Met deze eenvoudige tips houd je je lokken gezond en stralend, ook als de zon volop schijnt:

  • Hydrateer je haar: Net als je huid heeft je haar extra hydratatie nodig tijdens de warme maanden. Gebruik een voedende conditioner of een haarmasker om je haar te hydrateren.
  • Bescherm tegen de zon: Gebruik altijd een UV-protector voor je haar in de zomer. Draag daarnaast een hoed of een sjaal als je lang buiten bent. Dit helpt namelijk niet alleen tegen de zon, maar voorkomt ook dat je haar uitdroogt.
  • Vermijd hitte-styling: Probeer je haar zo min mogelijk met hete stylingtools te behandelen. Kies in de zomer voor natuurlijk drogen en stijlen.
  • Was minder vaak: Te vaak wassen kan de natuurlijke oliën van je haar strippen. Probeer het wassen te beperken en gebruik een droogshampoo als je haar tussen wasbeurten door opfrist.

Ontdek hoe je jouw haar optimaal kunt beschermen tegen de zon en zee met onze essentiële tips.

Voor welke trend ga jij deze zomer?

Liefs Milou

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.