thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Nieuw jaar, nieuwe lokken: de haartrends van 2024

0
Nieuw jaar, nieuwe lokken: de haartrends van 2024

Het nieuwe jaar is begonnen, en dat betekent nieuwe kansen, nieuwe voornemens en natuurlijk... nieuwe haartrends! Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb altijd zin om iets nieuws te proberen als januari weer op de kalander verschijnt. En als het op haar aankomt, is er zoveel om uit te kiezen! In deze blog vertel ik je meer over de haartrends van 2024.

Parels: niet alleen voor sieraden

Vorig jaar waren het de strikken die onze haren sierden (zoals te lezen in de blog: dé haartrends van deze herfst en winter 2023), maar dit jaar zijn het parels die de show stelen. Of je nu kiest voor een speldje met parels, een haarband of zelfs een parel-geaccentueerd elastiekje, je maakt gegarandeerd een stijlvol statement. Deze té leuke haartrend is geschikt voor zowel kort als lang haar. Dus, of je nu trots je pixie rockt of zwaait met je lange lokken, parels zijn jouw nieuwe beste vrienden.

Easy slick back bun

Scrollend door TikTok of Instagram heb je 'm vast al voorbij zien komen: de slick back bun. En geloof me, die blijft nog wel even. Het is simpel: kam je haar strak naar achteren en vorm een elegante knot. Een beetje haarlak en haarolie zorgen voor de perfecte 'slick' look zonder dat er een plukje ontsnapt. Ideaal voor die dagen waarop je haar niet wil meewerken of net iets te vet aanvoelt.

De lob: een klassieker in een nieuw jasje

De bob kennen we allemaal, maar de lob is de trend van nu. Deze langere variant van de bob, die net boven de schouders valt, zie je in 2024 in zowel stijle als krullende vorm. Het is de perfecte manier om de klassieke bob eens uit te proberen zonder al te kort te gaan.

Wavy hair

Tijd om je wafeltang weer uit de kast te pakken, want wavy hair is weer helemaal terug dit jaar! Deze trend, met natuurlijke losse krullen of waves, is geschikt voor iedere haarlengte en geeft je haar die heerlijke nonchalante look met extra beweging en textuur. Heb je geen natuurlijke krullen en gebruik je een hitte tool om losse krullen te creëren? Gebruik dan altijd een hittebeschermer!

Chunky highlights: terug van weggeweest

Naast glanzende zwarte of platinum blonde lokken zie je dit jaar een grote andere trend op het gebied van kleur: chunky highlights. De kleur wordt in vollere plukken haar gezet, zodat het eindresultaat van de highlights beter zichtbaar is. Deze trend die ons doet denken aan de jaren 90, maar dan in een modern jasje. Vergeet de zebra-strepen; de highlights van 2024 zijn voller, natuurlijker en omlijsten je gezicht prachtig.

Zo, nu ben je helemaal bijgepraat over de haartrends van dit jaar. Durf jij het aan om een van deze stijlen te proberen? Ik zeg: ga ervoor en maak van 2024 jouw meest stijlvolle jaar tot nu toe. Veel plezier met experimenteren!

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.