thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Bumble & Bumble Surf Spray

0
Bumble & Bumble Surf Spray

Een van mijn favoriete hairdo’s: de beachy look. Met deze look heb ik altijd het idee dat het zomer is! <3 Omdat dat helaas niet altijd zo is, zijn er gelukkig producten die je dit gevoel ook kunnen geven. Een daarvan is: Bumble and Bumble Surf Spray. Of en hoe hij werkt? Ik probeerde ‘m uit!


Surf Spray

De Surf Spray van Bumble and Bumble komt in een klein, zwart flesje. Het is een ‘saltwater-based’ styling spray met UV-beschermende werking. Perfect als je die strandcoupe wilt hebben, zonder dat droge gevoel. Na een ‘echt’ dagje strand kan mijn haar soms als een bos stro aanvoelen namelijk ;-)!

Surf Spray

Ik gebruik de spray net even anders dan op de verpakking staat. Hoe het eigenlijk hoort: na het wassen spray je wat op handdoekdroog haar. Daarna op laten drogen of stylen zoals je normaal doet. Voor mij werkt het beter net andersom. Ik föhn mijn haar met een föhnborstel en krul daarna speels een paar plukjes met een krultang (zoals ik altijd doe). Na het stylen glanst het mooi en valt het volumineus. Om die lekkere wind-blown, beachy look te creëren spray ik hierna de Surf Spray door m’n haar (ongeveer 5 tot 10 keer sprayen) en schud het lekker los. Op deze manier ontstaat er een hele leuke messy look, zonder dat het droog of stug wordt. Ik denk niet dat m’n haar op het strand ooit zo’n perfecte beachy look heeft gehad. De Surf Spray is wat mij betreft echt een beetje zomer in een flesje. Daar word je toch blij van!

 

Liefs!Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.