thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Kérastase Soleil producten

0
Kérastase Soleil producten

Tijdens de zomer hebben je haren heel wat te verduren. Daarom is het ook belangrijk om je haar goed te beschermen en te verzorgen. Uv-stralen zijn er echter niet alleen in de zomer, maar het gehele jaar door. Of je gaat einde van dit jaar nog lekker op vakantie.

Met de producten van Kérastase Soleil zit je helemaal gebakken! Of je nu thuisblijft, op vakantie gaat, opzoek ben naar een Beach waves of ultieme verzorging wil… deze lijn heeft het in huis.
Ik testte deze lijn uit op vakantie en laat je weten wat ik ervan vond!

Bain Soleil

Kérastase Soleil Bain Apres-Soleil

Compenserende shampoo voor zacht en luchtig haar. Compenseert het uitdrogende effect van UV-stralen, zee- en chloorwater.

Dit is de shampoo van de Soleil lijn. Na een lange dag buiten of op het strand, zorgt deze shampoo ervoor dat je haar gereinigt en en verzorgd wordt. Het uitdrogende effect van UV-stralen, zee- en chloorwater wordt gecompenserende shampoo voor zacht en luchtig haar. Compenseert het uitdrogende effect van UV-stralen, zee- en chloorwater.

Deze shampoo was voor mij een absolute topper! Mijn haar werd goed schoon, rook heerlijk en voelde niet droog aan. Het haar werd gevoed, maar maakte het niet vettig.
Ik heb vrij dun haar, dus het heeft niet veel nodig om vet aan te voelen… Maar deze shampoo was SU-PER!

 Masque Soleil

Kérastase Soleil Masque Apres-Soleil

Aftersun masker in een verzachtende gel, om haar dat blootgesteld is aan de zon intens te hydrateren, te beschermen tegen kroezen en de glans te herstellen.

Al extra aanvulling op je routine (zeker op vakantie), is dit masker heel geschikt. Na een lange dag op het strand en met je haren in de klit, zorgt dit masker voor een heerlijke diep voedende behandeling. Zo kun je na een dagje strand met een stralende bos haren uit eten ;)

 Creme sublime

Kérastase Soleil Creme UV Sublime 

Luchtige parelmoer leave-in crème, ideaal voor gebruik in de zomer als langdurige beschermer tegen vocht en verzorger van intense hydratatie

 

Wat mij betreft het fijnste product van deze Soleil lijn! Het is een luchtige crème die ook nog eens overheerlijk ruikt (evenals de rest van de producten).
Je gebruikt product ten grote van een erwt en verdeelt dit door je haar heen. Naast hydrateren zorg je hierdoor dus ook dat je haar beschermt wordt tegen UV-stralen

 Bi-phase

Kérastase Soleil Huile Sirene

Zomerse leave-in biphase spray dat de textuur geeft van een zoutspray, met de beschermende kwaliteit van een voedende haarolie.

Deze spray was voor mij persoonlijk niet zo’n succes. Maar dit komt met name omdat ik erg dun haar heb, wat heel gevoelig is voor vet worden. Bij teveel of te dicht op de hoofdhuid aanbrengen van dit product, zag mijn haar er erg vet uit.

Heb je echter een andere structuur haar, dan is deze spray een absolute topper. Bij krullen zorgt hij bijvoorbeeld voor prachtige defenitie. Bij dik/stijl haar zorgt hij juist voor voeding en een lichte beach look!

Zoals je kunt lezen ben ik dus super enthousiast over deze lijn van Kérastase. Het is een perfecte aanvulling op mijn routine. Dus of je nu op vakantie gaat, je thuisblijft of gewoon iets nieuws wilt proberen? Deze lijn is zeker aan te raden. Al is het maar om de ge-wel-di-ge geur te kunnen ervaren.

 

Liefs,
Elserieke

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.