thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Review: Redken One United All-in One Multi Benefit Treatment

0
Review: Redken One United All-in One Multi Benefit Treatment

 Deze week testte ik de Redken One United All-in One Multi Benefit treatment uit. Een hele mond vol, maar het product doet dan ook onwijs veel voor je haar! De treatment beweert namelijk 25 voordelen voor je haar te bieden en dit zou voor elk haartype gelden! Dit vond ik erg knap, omdat elk haartype anders is en andere behoeftes heeft. De treatment is een veel verkocht product en daarom was ik benieuwd wat het treatment voor mijn haar deed! Een kleine sidenote: ik heb krullend haar dat extreem droog is omdat ik jarenlang in chloorwater gezwommen heb. Mijn haar wordt dus bijna nergens vet van en vraagt extreem veel verzorging! Ook hoef ik mijn haar maar om de week te wassen zonder dat het vet wordt. 

Hoe ik het product heb gebruikt 
Ik heb mijn haar ’s avonds gewassen met de Olaplex no. 4 shampoo en de no. 5 conditioner. Normaal gebruik in een leave-in crème, deze producten verzwaren mijn haar namelijk totaal niet. Maar omdat de spray belooft dat het voor elk haartype geschikt te zijn, was ik erg benieuwd naar deze spray! Ik droogde mijn haar goed en bracht de spray vervolgens aan op de haarlengtes en de punten van mijn haren.

 

Pluspunt 1: het maakte mijn haar direct zachter

Na het aanbrengen van de spray merkte ik direct verschil! De spray bevat kokosnootolie en een actief cationic complex, wat ervoor zorgt dat het haar gehydrateerd en verzacht wordt. Op de ingrediëntenlijst staat ook dat de spray siliconen bevat in de vorm van amodimethicone. Dit is een silicoon dat niet wateroplosbaar is en iets slechter voor het haar is dan siliconen die wel oplosbaar zijn in water. Siliconen maken het haar wel zachter, gladder en vormen als het ware een plastic laagje om het haar heen. Ze doen dus niet héél veel voor het haar en hebben zo hun voor- en nadelen. Amodimethicone dus ook. Maar, het voordeel van amodimethicone ten opzichte van andere siliconen is dat amodimethicone zich aan beschadigde haarschubben hecht. Hierdoor krijgt het haar dus een gezonde look! Om ervoor te zorgen dat het treatment ook wat voor het haar zelf doet zitten er dus ingrediënten in als kokosolie.

Pluspunt 2:  Het product ontwart mijn haar direct

Ik borstel mijn haar bijna nooit, omdat ik dan mijn krullen uit elkaar kam en ze geen definitie meer hebben. Voordeel: een mooie bos krullen. Nadeel: ontzettend veel knopen en klitten in mijn haar. Ook na het douchen heb ik hier veel last van. Na het gebruiken van de spray kon ik zonder het te borstelen direct met mijn vingers door mijn haar heen! Hier was ik echt van onder de indruk. Zelfs voor mijn haar werkte de spray dus top op het gebied van ontwarring.

Pluspunt 3: Het is makkelijk aan te brengen

Na het douchen ’s avonds wil ik eigenlijk gewoon direct mijn bed in en niet nog heel lang bezig zijn met het verzorgen van mijn haar (heel slecht, but it’s true). Hier is de spray top voor! Je sprayt het makkelijk door het haar heen en je handen worden er niet vies door. Top dus voor als je net zoals ik fleeky haar wil maar er niet al te veel tijd aan kwijt wil zijn na het gebruiken van al die andere haarproducten.

Minpunt 1: De geur van de spray

Eerlijk is eerlijk: dit vond ik persoonlijk een minpunt. Ik vind de geur van een product erg belangrijk en als ik de geur niet lekker vind, grijp ik minder snel naar een product. Om deze reden let ik dus bij producten die ik dagelijks gebruik erg goed op de geur, zoals bijvoorbeeld bij een haarolie. De treatment ruikt naar mijn mening niet lekker! Maar hey, het is een treatment. Dus misschien had ik er ook verkeerde verwachtingen van, treatments en haarkuren ruiken namelijk nooit heel lekker vergeleken met bijvoorbeeld romige haarmaskers. En daarnaast las ik andere reviews online waarbij de gebruikers de geur wel lekker vonden. Misschien ligt het dus aan mij.

 

Allover review

Ik vond het een erg fijne spray en ga hem zeker vaker gebruiken! Mijn haar is makkelijker doorkambaar en voelt zachter aan na het douchen. Wel geeft de spray mijn haar niet alle verzorging dat het nodig heeft. Ik zou de spray dus nooit compleet als vervanging van mijn conditioner gebruiken. 

Reactie plaatsen

Blog

Alle Haartypes


Maaike Frericks

Maaike Frericks

22 jaar | Content Marketeer | Hair, make-up en fashion addict | katten- en muziekliefhebber |

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.