thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Hét serum tegen droog haar: Kérastase 8H Magic Night

0
Hét serum tegen droog haar: Kérastase 8H Magic Night

Ik heb de afgelopen drie weken het Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum voor jullie getest en deel graag mijn ervaring met het serum.

Ik werk nu bijna een jaartje bij Salontopper en heb inmiddels goed kennis kunnen maken met de wijde wereld van de haarproducten. Ik heb geleerd dat er veel meer producten bestaan naast een shampoo een conditioner en een haarmasker: producten zoals dus bijvoorbeeld dit serum.

De structuur van het serum

Bij een serum moet ik altijd denken aan een vloeibaar serum (dit is vaak bij skin care zo), maar dit serum was compleet anders: toen ik het serum voor het eerst op mijn hand aanbracht was ik blij verrast. Er kwam namelijk een rijke, crème-achtige formule uit het pompje die erg zacht en hydraterend aanvoelde op de huid. Hier was ik erg blij mee, omdat ik van mijzelf extreem droog haar heb (golvend/licht krullend) dat veel verzorging nodig heeft. Nog een pro: de geur is werkelijk waar heer-lijk. Houd je van een zachte bloemengeur in combinatie met een soort van boter/vanille-achtige tonen? Dan is dit een product dat perfect bij je past.

De eerste week

Het leek een beetje alsof mijn haar moest wennen aan het serum. Dit heb ik wel vaker wanneer ik een nieuw product gebruik (zowel op mijn huid als op mijn haar), al moet je zelf natuurlijk ook een beetje uitvinden welke hoeveelheid + werkwijze het beste werkt voor jouw haar. Ik was mijn haar één keer per week en heb in week één dus het serum aangebracht nadat ik een shampoo, haarmasker en conditioner heb gebruikt. Ik ben vervolgens gaan slapen. De volgende dag was mijn haar aanzienlijk zachter en rook het heerlijk, maar was het niet heel handelbaar. Dit komt omdat wanneer ik met nat haar ga slapen, ik wakker word als een soort zwerver met pluishaar. Het serum maakte mijn haar wel zachter, al werkt douchen voor het slapen gaan bij mij niet zo goed.

De tweede week

Geleerd van de eerste week, ging ik in week twee eerder douchen en bracht ik het serum na het douchen aan op mijn lengtes en de punten. Ik startte met een beetje en voelde na het aanbrengen aan mijn haar. Hier kon vervolgens nog wel wat meer bij, dus bracht ik meer serum aan tot mijn haar glad van de crème was en mijn krullen zich begonnen te vormen. Vervolgens nam ik plaats op de bank met een kop koffie en een dekentje en gaf ik mijn haar de ruimte om te drogen. En wauw: dit werkte top! Mijn haar was echt bizar zacht, pluiste niet en voelde gezonder aan. Ongeveer 1.5 uur later ging ik met licht vochtig haar naar bed en de volgende ochtend was mijn haar nog zachter. Het serum doet dus wat het belooft en verzorgt mijn haar intens voor wel acht uur lang.

De derde week

Om te testen of ik niet gewoon een good hair day had maar het serum écht werkte, gebruikte ik het serum in week drie niet in mijn haircare routine. Ik douchte na het avondeten en liet mijn haar drogen. Mijn haar droogde minder mooi op, voelde minder zacht aan en glansde minder. Ik heb mijn keuze dus gemaakt: volgende keer gebruik het serum weer. Een heerlijk product dat je haar de voeding geeft die het nodig heeft en je dankzij de lekkere geur fris en mooi laat voelen. Ik heb beige blonde highlights en deze zijn na het gebruiken van het serum niet vervaagd/veranderd van kleur. Hier hoef je dus niet bang voor te zijn! Heb jij ook last van droog haar? Dan is het 8H serum your new best friend.

 

voor/na

Ik hoop dat je wat aan mijn review hebt!

Liefs, Maaike

Reactie plaatsen

Blog

Droog Haar


Maaike Frericks

Maaike Frericks

22 jaar | Content Marketeer | Hair, make-up en fashion addict | katten- en muziekliefhebber |

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.