thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

Schwarzkopf Moisture Kick review

0
Schwarzkopf Moisture Kick review

Je kent het wel, droog haar, veel mensen hebben er last van. Lees deze blog voor tips en oplossingen tegen droog haar.
De Schwarzkopf Moisture kick
 is een diep hydraterende haarbehandeling van Bonacure Moisture Kick met een formule voor normaal tot droog, getextureerd krullend en breekbaar haar.

Droog haar is haar dat futloos en dof oogt vaak gaat droog haar gepaard met gespleten haarpunten en een grove structuur. Hierdoor breekt droog haar ook sneller af. Verder komt droog haar vaker voor in de winter, vanwege de tempratuurwisselingen.

Oorzaken droog haar

Er zijn veel oorzaken van droog haar zoals heet föhnen na het nemen van een warme douche of een warm bad. Als je wat langer haar hebt ben je waarschijnlijk sneller geneigd om de haren droog te föhnen, het is toch veel beter om je haren te laten drogen aan de lucht, het duurt wel langer maar je haren voelen minder droog en pluizig als het is opgedroogd.

Ook het haar te vaak wassen met shampoo is niet goed, shampoo zorgt ervoor dat alles grondig gereinigd wordt. Het haar wassen met de verkeerde shampoo kan er dus voor zorgen dat je je haren te hardnekkig wast waardoor je het haar laat uitdrogen. Er zit namelijk een dun laagje over je haar die ervoor zorgt dat het vocht vastgehouden wordt als je dat laagje er af wast dan is er een kans dat je haar uitdroogt.

Het haar permanenteren of kleuren beschadigt het haar ook. De behandeling beschadigt het haar, waardoor het droog aan gaat voelen, pas hier dus mee op!

Wat te doen aan droog haar?

Een van de lijnen die goed werkt tegen droog haar is de Schwarzkopf Professional Moisture Kick. deze valt onder de bonacure lijn van Schwarzkopf, deze lijn is pas vernieuwd met nieuwe verpakkingen en clean beauty formules. Ik licht de producten van Moisture Kick graag voor je uit.

Schwarzkopf Professional Moisture Kick shampoo

Met de Schwarzkopf Professional Moisture Kick shampoo laat je jouw haar weer gezond aanvoelen. Het product is verrijkt met glycerol en brengt het vocht gehalte weer terug in het evenwicht. De shampoo biedt tot 48 uur hydratatie en verbetert de elasticiteit van je haar. Deze shampoo is ook ideaal voor krullend haar dankzij het verzachtende effect. 

Schwarzkopf Professional Moisture Kick conditioner

De Schwarzkopf Professional Moisture Kick conditioner zorgt voor zacht, soepel en glanzend haar, de conditioner is verrijkt met glycerol en helpt het evenwicht in het vochtgehalte van het haar te herstellen. De conditioner verzorgt en ontklit het haar.

Schwarzkopf Professional Moisture Kick treatment

De Schwarzkopf Professional Moisture Kick treatment biedt intensieve hydratatie en levert souplesse aan weerbarstig haar. De polymeren in dit product vullen de gaten in de buitenste laag van het haar, de doorkambaarheid verbetert hierdoor. Het treatment is verrijkt met glycerol, wat het vochtgehalte ven het haar in evenwicht brengt.

Mijn ervaring  

Ik vond de Moisture kick shampoo, conditioner en haarmasker fijn om te gebruiken. Mijn haar voelt zachter aan en het glanst meer ook ruiken de Moisture kick producten heel lekker. Ik heb eerst het haarmasker gebruikt en dat heb ik 10 minuten laten intrekken, daarna heb ik de shampoo en conditioner gebruikt.

Sluiten deze producten aan op je haar? Bekijk hier dan de producten van het Schwarzkopf Professional Moisture Kick.

Reactie plaatsen
toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.